Friday, June 3, 2011

Keluarga Seth Tan a.k.a Aaron aziz

Kuat betul Pengaruh Nora Elena kan...hihi

sampai hubby aku pun tau kalau ajak aku kuar petang aku banyak alasan.. aku nak tengok nora elena dulu baru boleh pegi mana dia ajak.. ehhehe

di sebalik kisah nora dengan seth jek.. meh tengok family SEBENAR Seth Tan aka AARON AZIZ.. Isteri dia asal sama orang singapura.. DIYANA HALIK

Jangan tak tau diorang ni dah ada 3 orang anak tau
sweet couple.. dah ada 3 anak pun wife dia maintain comel kan...

family dia.. bersama anak-anak.. masa ni anak dia 2 orang lagi.. now dah 3 orang

 nama setiap seorang anak dia bermula huruf D utk Diyana (ibunya) dan huruf A untuk Aaron... jadilah DANISH ANAQI (7), Dwi Ariana (5) , Dahlia Arissa(1).. sweet je kan.. silap2 lepas ni bagi nora elena lak.. heheheh





cantik wife dia kan.. ada mcm Nora elena tak sikit2.. ehhe acah je...

apapun semoga perkahwinan mereka kekal bahagia bersama anak-anak tercinta

5 bebelan kawanku:

Sidratul Muntaha said...

bkn nora,mungkin dora.
kate d dgn a kan?

Zura said...

dia nie mmg hensem gilerlah msa mule2 kuar..hehe..

Cik Mimie said...

sweetnye dorg ni...^_^

tice su said...

Jeles ai tgk! hik3!

Iela Fazielah said...

hi salam kenal.. giler suka tgk aaron... dgn wife dia sama cantik, padan..anak2 dia pun comel2

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah