Thursday, July 1, 2010

Digital scale Cosway

Ok meh nak citer.. cerita dr seorang dealer cosway.. tp kalau korang beli aku mmg tak amik apa2 untung apapun.. camana harga kat buku camtu la yg aku bgtau ya... sumpah tak tipu.. hihihi

Ni harganya ya :
Ni harga dari buku.. harga sebenar RM 189.00.. tetapi kalau ada 3 kupon cosway harganya 79.90 dan kalau nak murah lg 25 kupon harganya rm39.00 kalau nak free terus kena ada 60 kupon.. nak dapat 1 kupon kena beli brg yg bernilai 30 hengget. 60 hengget 2 kupon.

kalau aku ada kupon boleh aku bg .. tp kupon aku dah habis aku guna.. sebab aku beli digital scale ni guna pakage yg 25 kupon then aku tambah 39.00.. berjanggut gak aku duk kumpul kupon tu.. lama ooo sebab nak kena bayar murah.. ada sorang kawan aku beli dengan 3 kupon dia hanya tambah rm79.90.. tp kalau ada yg dah berkenan sgt tu.. boleh gak pikir2kan nak beli ya...
ni dari buku sebenar..


Tolong cosway promote company.. hehheheh


masih di dalam kotak lg.. tak sabo dah nak rasmi.. mika pun sibuk gak nak tolong buka..

Di datangkan dengan buku panduan kegunaan dan warranty 1 tahun...


Ni la rupanya digital scale aku.. sebelum nak guna kita kena settingkan beberapa perkara.. lelaki atau perempuan, umur dan tinggi.. baru dia leh analisis.

then bila dah timbang baru kita tahu berapa berat kita, berapa lemak, berapa air dalam badan... jisim body dan muscle.. aku rasa mmg tak rugi sangat2 aku beli.. dapat ukuran yg sangat tepat... tanpa ragu2...


Sangat berpuas hati.. aku bukan sahaja dapat ukur berat tp aku tau dah berapa lemak dan berapa kandungan air dalam badan.. keputusannya badan aku banyak air dari lemak.. dan agak di kategorikan gemuk sebab tak padan dengan ketinggian... yg kelakarnya dia ada keluar gambar ikon kurus, gemuk, terlebih berat dan obes... adala gambo2 ikon cartun tu yg gambarkan diri kita bila kita timbang... hubby aku pun dpt ikon gemuk padahal dia takde la gemok cuma tak padan ngan tinggi kot..

alhamdulillah akhirnya tercapai gak hajat aku nak beli menda ni.. ada sape berminat???? email me ok.. hihi


14 bebelan kawanku:

Aleeya said...

heheeheh best gak yer, leya ade penimbang berat biasa tu je kat umah turrr huhuuu

Aleeya said...

ida...pemilihan pemenang nnt wat cabutan, tempat 1, 2, 3, kitorg 3 banak cabut undi sorang satu , join tauuu ..try ur luck :))

Diamilikku said...

hurmmm...mcm nak je ida..tapi takpe..nanti kak su fikirkan2 dulu yer...kalau berminat kak su bgtau ida

AkuPenulis said...

hye, saya sangat berminat dengan body analysis scale tu..
but, sy x th mcm mn nak emel awak..

can u please email me at mahiraduralim@yahoo.com

BungBra said...

camana nk dapatkan kupon2 tu? saya teringinnn nak beli.. tapi bajet bawah 100 jek.. :P

@e_da said...

@BungBra


bungbra.. nak dapat kupon tu kena jadi ahli.. lepas tu setiap pembelian rm30 dapat 1 kupon.. so kupon2 tu saya kumpul baru saya rebate untuk dapatkan harga murah...

Hirophang said...

satu scale jual berapa?

@e_da said...

@Hirophang

harga sebenar RM189.90

Frau Anna said...

hello...scale cosway tu dapat kira kolestero level tak? tq

Zul Fikri said...

Tolong bg u punya email

Zul Fikri said...

Tlg bg u punya email. Nak tnya pasal body scale tu

@e_da said...

@Zul Fikri

shinbi3@gmail.com

harwani hasin said...

akak, nape ye yang sy beli x keluar analisis berat air sume 2, hanya keluar berat sahaja

Mamamiza87 said...

As salam sis. Sy berminat nak beli penimbang ni. Whatsapp sy di 0173166676 yer. TQ.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah