Thursday, July 2, 2015

3 months old

 Assalamualaikum...

salam ramadhan 

lamanya tak menulis
mama bz melayan anak-anak


Daryl Zareef almost dah 3 bulan++
Pandai berborak2 dengan mama
Good boy
Alhamdulillah tak banyak kerenah..
Manja n ratu air mata sket.. heheh

semoga allah lindungi dan jadikan Daryl anak yg baik.. bijak dan soleh...

Rindu busyuk msaham mama ni

Monday, April 13, 2015

sayang Abang... sayang kakak..

Rutin pagi nak ke sekolah
abang nak ke sekolah 
kakak pegi nursery..




mood baik awal pagi
berpimpin tangan 


Mood tak baik bercakaran la sesama sendiri
lumrah adik bradik
tapi mama tau abang syang adik-adik....





Monday, April 6, 2015

my 4rd Little "D"

 Assalamualaikum.....


hi unty.. mommies....

Presenting my 4rd little junior..

Hehehe suprise tak????

haha betul la ni baby baru mama..


Alhamdulillah selamat dilahirkan pada 15.3.2015
anak ceaserian again... n penutup.. hihi



pic fresh masa baru lahir

Now dah 23 hari umur dia


Nama?????

Muhammad Daryl Zareef


mama 4D sekarang to Danish.. Deena.. Danial & Daryl...

nampaknya kakak deena only 1 the princess,, apapun syukur alhamdulillah
nikmat yang tak terjangka..

Wednesday, February 4, 2015

KIDS Welfie

Bertahun tak bertandang ke sini
nama je duduk kl
takde sebab nak pegi kami tak sampai ke sini
tapi haritu buntu nak kemana..
si abang ajak jalan2 malam..
papa berhenti sekejap ke taman KLCC

maka pertama kalinya adik dan kakak ke sini
suka diorang tengok lampu..
tapi tidakla jalan masuk ke dalam

main main selfie2
susahnya nak snap yg elok mereka bertiga
sorang tengok sorang ke lain
apapun mama suka pic ni
anak2 with background KLCC

Danish, Deena , Danial..
Permata hati kami

Wednesday, December 17, 2014

my luvly family

 Kami Berlima
bukan senang nak snap gambar semua.. abang ok.. kakak pulak tak tengok... 
kakak n abang ok adik pulak pandang ke lain... 
ooo memang susah nak dapat gambar yang perfect

 abang buat muka.. kakak peace adik lak tak tengok kamera



 Adik dah meronta nak turun.. abang tah kemana dah


 Lokasi depan zoo negara.. saje2 bawak budak2 ni petang-petang tengok gajah dan haruimau mati depan tu (tugu).. hahah.... nak bawak diorang masuk nantila tunggu adik besar sikit..






sesungguhnya memang susah nak ajar adik tengok kamera.. hahahah
yerla kecik lg kot... tah apala mak bapak aku ni kata dia dalam hati



 kakak marah adik tak tengok kamera.. hahha


 Hampir perfect kakak pulak pandang bawah... arghhhhhhhhhh



 sudahnya .. apa-apala papa... hahaha





ok daaaaaa.... kakak peace....

* kejadian 2-3 bulan lepas kot.. dah basi baru nak update
mood baru mari.. hahhaha



Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah