Wednesday, April 6, 2016

Jom Join Tupperware!

Bukan 1!
Bukan 2!
Bukan 3!
Hadiah anda dpt


Tapi semua brg dalam gambar untuk keahlian bulan april ni,

jom rugi x join ahli alang2 tuan puan dah membeli, meh cepat pm sy, sy bg mystery gift skali, pm or whatsapp sy 0192653322...

Promo april je tau, rugi x grab!

meh cuci mata sket apa yg ada bulan ni

sape nak order meh pm harga special sy bagi..

 colorful set ni hanya rm 120

 10 brg ni hanya rm 160



 raya gift kek skali kuih hanya rm 50


 termos tahan 12 jam panas rm 95 pc

banyak lg yg menarik katalog april ni...


kids set with bag rm 65 shj

daa sape minat watsapp la sy ya.. daaaaa

Thursday, March 17, 2016

Happy 1st Birthday sayang..

 Daryl Zareef my anak bongsu turn 1
15.3.15 Tarikh lahir dia
Alhamdulillah anak mama sihat membesar
dah ada 4 batang gigi
tapi belum boleh jalan lg..
cayokk adik cepat jalan. boleh bebas main ikut abang dan kakak


 kita buat party kecik-kecilan je kat umah atok abah



 theme kalini kita buat pocoyo

 kek adik selamat abg danial lenyek sebelum di potong.. hurmmmm

 abg danial... a.k.a abg demok yg dah x demok.. abg danial nak masuk 3 tahun tahun ni

 birthdday boy.. encem mama ni...

sangat lincah dan lasak berbanding abang & kakak
takpela suh mama kurus kot walaupun x kurus2 hahah

mama papa doa semoga adik jd anak yg bijak, cerdik, cerdas, sihat dan anak yg soleh yang boleh mendoakan mama dan papa nanti.. aminnnn

mama, papa, abg danish, kakak deena, abg danial sayang adik so much!

Tuesday, January 26, 2016

I am so SHY

 Hero ke 3 mama
sangat-sangat pemalu sifatnya
tak tau la ikut siapa
jumpa orang tak kenal pasti tunduk
orang datang rumah dia menyorok dalam bilik
jumpa orang dalam lift yg tak kenal dia masuk bawah kaki mama
hehehe

my comel Zafriel Danial

Tengokla betapa susah ambil gambar dia
kalau boleh sorok muka
dia kata angan.,... angan means JANGAN ambil gambar dia
dia buatla muka pelik-pelik


 2 years 1 month...

Tuesday, January 12, 2016

Seluar Jeans Skinny

Assalamualaikum.. lama tak menulis..  kalini nak tulis sket tentang fesyen. Uolls Buntu gaya nak berfesyen?? mari kita share sedikit idea ... biasanya kita pakai skirt, pant or jeans biasa tuk kemana-mana.. 



Baik lelaki mahupun wanita, rata-rata berpendapat bahawa jeans merupakan jenis pakaian yang paling versatile dan praktikal untuk dipakai. Ia boleh dipadankan dengan apa jua pakaian dan sesuai digayakan untuk ke mana sahaja terutama sekali ketika bersantai di hujung minggu. Oleh kerana koleksi jeans ini amat popular dikalangan para penggemar fesyen, kini ia boleh ditemui dalam pelbagai piihan rekaan dan potongan yang menawan. 

Salah satu potongan jeans wanita yang paling digemari ramai adalah koleksi skinny jeans atau seluar jean skinny wanita. Ia berpotongan tirus mengikut bentuk kaki si pemakai dan sesuai digayakan oleh wanita yang bertubuh langsing. Berikut merupakan idea-idea menggayakan seluar jean skinny untuk panduan anda;



 

Kombinasi yang paling common adalah padanan jeans skinny bersama sweatshirt seperti berikut. Ia merupakan gaya kasual yang paling ringkas! nampak ringkas dan senang bergerak bagi yg suka aktiviti lasak kan!..



 


Atau anda juga boleh menggayakan koleksi skinny jeans anda bersama padanan koleksi blouse wanita yang loose untuk pemakaian yang selesa. 


 

Atau jika anda ingin kelihatan ranggi, gayakan jeans anda dengan pemakaian t-shirt dan outerwear seperti jacket sebagai pelengkap gaya anda. Gaya ni pun nampak smart juga.



                                                                                                                     
 Dan yang terakhir, gayakan juga seluar jeans skinny anda bersama pemakaian koleksi kemeja wanita yang loose. Gaya ini merupakan gaya smart casual  yang paling common dan menjadikan si pemakai kelihatan lebih berkeyakinan tinggi.   

 
sekarang ni senang je semua di hujung jari. Mana lagi kalau bukan di web ZALORA.com.my Banyak lagi fesyen terkini. mudah dan jimat masa anda boleh bergaya semudah 1 2 3... 

 So you all boleh membuat pembelian secara online. ZALORA bukan sahaja menyediakan perkhidmatan secara percuma terus ke rumah anda, malah you all juga boleh membuat pemulangan secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian.






 



seluar untuk lelaki pun smart.. nampak kemas..


TIPS: Jeans skinny ni leh tampak anda lebih kurus dan tinggi.. hihi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah