Tuesday, March 13, 2012

Ultraman 10

Berakhir kisah upin ipin, boboiboy, Litle Pororo
Sekarang Fanatik pada ULTRAMAN pula

tak tau camana dia leh tau citer-citer ni
maybe dari kawan-kawan nursery
asal buk laptop atau  PC
"mama nak MAN" tau la tu nak ultraman
masa ultraman berlawan dgn raksasa
mulut dia sama sibuk..
"mama ye awannnn hiakkk hiakkkk"

g jusco baru ni jumpa lak adik beradik ultraman ni

hambik.. atok , ayah, abang adik ULTRAMAN semua ada...


sangat teruja budak ni dapat jumpaultraman adik beradik



tak berganjak..  dah rambang mata.. ahhah

tapi mama tak beli pun.. sebab mika dah banyak ultraman kat umah.. benda yang dah ada takkan mama beli lagi.. yang kepala patah.. kaki tercabut mcm2 ada.. lebih 3 kali dah beli.. yang besor.. kecik semua ada....


sayang.. manja.. buah hati tapi tak semua boleh mama tunaikan ok...

6 bebelan kawanku:

eima said...

bis tu tak ngamuk ke nak tu .....
fahim skrg dah kurang dah ultraman ... seb baik ... klu ak dulu kedebuk kedebak la mama ... aduhai ...sakit

ahim minat ultraman sampai ke mama die leh kenai jenis ultraman ...hahaha

Gieyana said...

Cute Mika..sama mcm Nuree..but my dotter suka keta2 cenonet tue..pntang g Mall cfm nk rembat satu ketul..:)

AdaM Hawa said...

ahad lepas pegi JJ kat sini.. masa baya ada budak dalam stroller depan sy.. tgk ayahnya tak pgg ape2.. sekali sampai kaunter tgk ayah ambik 2 ultraman dr anak.. baya di kaunter.. dalam kepala terus teringat mika.. ultraman.. hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

pengaruh TV & kartun mmg cepat jerk bdk2 tangkap simpan dalam otak..

Anak eija x minat ultraman tp minat sangat dengan pink panther skrg ni..

ajumohit said...

hehhehe, hah mika sampai terpaku depan ultramen tu, kalau boleh fire, sure dirembatnya tu eda hehehehhe

ch@ said...

baru la rock mikhail suka ultraman. aunty cha pun suka tgk ultraman, dulula fasal ultraman tu ensem masa jd org. bila dh besar ni abi auni adli pula yg suka layan. muahahaa.

wei ban dai ni mahal kan?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah