Monday, March 12, 2012

Menu orang sakit

lauk tuk mika last week..
dia suka makan lauk berkuah
sup dah boring
lama tak masak singgang
sebenarnya mak dia yg teringin nak makan
masak la ikan kembong singgang


lauk kobis tu mama yg punya..
makan share ngan mika... suap dia skali
lauk ikan singgang.. tapi telur rebus tu just masukkan je dalam  singgang tu sebab mika suka telur...



Ni ler orang sakit perut minggu lepas tu... makan atas toto plak tu.. orang tak larat.. hihi..ni bdk yang budak yak yak tu

alhamdulillah dia suka rupanya.. menghirup kuah singgang tu... nasi gaul ngan ikan..
lepas ni leh masak lauk ni lg sebab mika suka



arghhhhhhh lapar la pulak tengok lauk ni.. tadi tak breakfast... huhuhu


12 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

yeayy.. budak hero mmg baik.. sbb tuh pandai makan.. dia tanak mama dia risau.. hehehe~

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

singgang telur???ooo, 1st time tgk...:) nyum2.

eima said...

buat masa ni mmg mika kena pantang mknan berminyak la.. lamanye mika kena cirit birit ....makin kurus la die ...

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

comel jerk mika tggu nak makan...kalu aiman mau gaduh dgn bonda tau nak makan sesuap nasi....

Salina@IbuAqil said...

Arghhhhhhhhhhhhhhh!!
Lapar tgk lauk2 tu sis..
Grrrrrrrrrr!!

Ibu Lala said...

Walaupun simple tapi nampak cam sedap je. Kalau orang pandai masak ni, masak apa pun sedap...

AdaM Hawa said...

moga mika cepat sembuh ya sayang..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

eh, menu febret kite gak tu..
esp. ikan singgang..
waa, best woo nasi panas2..
ada budu aje, lagi laju suap.. heheheh

mamalieyna said...

lapar pulak tgk menu org sakit ni..hehe~

sesekali layan lauk camni, mmg membangkitkn selera..

Mika dh sihat belum ni?..cpt sihat yee..

teratai said...

Ohh kalau sakit tu memang sedap makan singgang....rasa masam2 tu boleh membukakan selera:)

noor said...

eh ada yer singgang telur hehehe..xpenah tau

Totie@Tomy said...

singang kalau makan dengan budu sedap..salam kenal..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah