Saturday, December 15, 2007

akibat HOBY yg extreme.......

extreme

ni lerr padahnya akibat hoby nya yg extreme extravaganza tu... hahhaha.. ni semua teruja akibat baru beli basikal kona dia tu, seluar n helmet fox dia...main downhill.. percubaan pertamanya yg hampir riuk tu... dia main mauntain bike kat mount kiara tah camana salah step jatuh ..lengan luka byk.. kaki seliuh n bengkak.. balik apalagi kena urut cow piow ngan aku.. ( yerlerr urut dgn emosi sbb aku dah sound byk kali psl hoby dia ni)... hehehhe tahan skit la jgn meraung ek kena urut... heheeh masa ni la aku duk pekena sekali... hehehe sory arr abg teremosi lak...khekhekhe...peluang..peluang...

1 bebelan kawanku:

Aleeya said...

ayoo mengerikan.....nasib tak patah...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah