Sunday, December 30, 2007

family gathering... jalan-jalan cari makan

Restoran satay kajang Hj samuri our destinantion.. last week ramai family turun kl.. my mum , mak ngah n mak yah family's... best n seronok sgt..siang tu diorg gi mandi kat sunway lagoon... malam lak cousin aku ajak pekena satay kajang dia nak belanjer.. hehhe apalagi jom ajer la... leh bawak diorg ni skali jalan2.. tp tak best mak dtg sorg je.. abah tak suka jalan sgt lgpun dia keje.. em takpela... miss u so much mak!!!! aduihh rindu lak kat mak aku ni... nak nangis lak rasa.... hahahhahah

2 bebelan kawanku:

lepak-myworld said...

aikkkk..nampaknyer dah mula posting pakai ada design kat background... huhuhu..cool

ida.. said...

tercabar sebab hubby i kata blog i cam samp.. . ni sahut cabaran dia la ni.. hehheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah