Sunday, January 6, 2008

my weekend.. swimming class...heheh

My weekend, turun swimming pool... dah lama tak swim last aritu pun masa mak dtg... harini hubby balik ride dia ajak turun swimming... hehhe ok skitla dr aritu naik lemas di buatnya... hahha.. setakat snorkeling lepas la.. hubby takde hal mmg dia pro dah , lesen scuba pun dia ada. thn ni pun maybe ada plan nak gi scuba dive... tp kena tunggu geng2 dia cukup corum.. sbb ada lg yg still di oversea.. baru seronok gi reramai.. last aritu g pulau kapas... kali ni tak tau lg mana destinasi diorg... apapun enjoy!!!

6 bebelan kawanku:

Aleeya said...

hehe swimming mmg besttttttttt

ida.. said...

swimming ala2 itik2 je ni.. hehehe

lepak-myworld said...

hehehe..swimming yer? ehhh how come orang tak nampung pelampung duck mcm iklan digi yang ida pakai tuuu? sorok yerr? hehehehe

ida.. said...

hahahha. nanti ajoy nak belikan pelampung... aritu dah nak beli tp ada yg bebudak nya.. hahhahah

didi said...

bukan badan ko dah memang mcm pelampung ke da? tak yah beli laa kalau camtu

ida.. said...

cis siot jerk didi...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah