Wednesday, February 27, 2008

Hepy BesDay bro...

My Love.... my mum n my younger brother



Today 27 February 2008 genaplerrr usia adik aku yg sorg ni 23 thn.. along doakan ko moga berjaya dlm hidup, murah rezki, panjang umur dan ....ape2 jerla... Pepagi aku dah sms wish besday dia.. rupanya dia sendiri tak ingat.. apadaaa... nak present lak tuh.. mak oii tak yah la.. nanti aku tau ler apa nak bg kat ko.. hihihi.. .huhu dah tua dah tp duk kepit je ngan mak.. aku pun tak manja camtu. Almaklum lerr anak bongsu.. he is only the one my younger brother.. takde 2 takde 3... aku dan dia.. (along n adik nickname kami kat umah).. sebabtu manja lebih kot. diala racun diala penawar.. dulu kecik2 hari2 aku bergaduh ngan dia ni.. usik skit menjerit lebih kekadang aku la mangsa kena lepuk ngan dia.. dan dia mangsa kena siku ngan aku.. hahaha!!! aku pun jd ganas sebab layan kerenah nakal dia.. kalo mak bawak jalan mesti nak toys.. tak dapat mengamuk nangis.... eee geram je aku tgk.. hahah skrg ko dah besor dah ... N aku gak ler sorg anak pompuan. tp tak manja sgt ek.. biasa2 je.. tengokla gambo tu duk gak ngan mak. eeee geramnya.. jeles!!! hihi.. Skrg ni berdikari ler dia keje kat JB jauh skit dr mak tp every weekend balik umah.. adoii homesick lg budak ni rupanya... haha.. takpela.. at least dia ingat org tua. Tau tanggungjawab....

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

happy besday gak kat adik ida tu..

moga panjang umo
moga sihat sentiasa
moga cpt kawen

hikkkssssssss~~:))

ida.. said...

hehehhe... tq leya... kawenn??? scary dia dengar... hihihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah