Tuesday, February 12, 2008

NeW Handfon.......

my hubby : left : old.. right : new


Last week aku balik keje tgk hubby sengih2.. ni mesti ada tak kena... jeng jeng... dia tunjyk handfon baru...perghh... amboi beli senyap2 yerr. SONY Ericson w850i yg goncang tu.. bila shacking je tukar la lagu lain.. sony walkman kan.. nipis gakla.. skrin pun besar. Dahlama dia idamkan fon tu... alamak tension jek tgk hanfon baru dia.. dia beli coz nak guna line fon guna bil 019. 016 tetap guna coz byk contact yg dah tau number tu.. kang susahlak nak contact client. Tp016 tu kat umah tak brape clear coz umahku kan terletak atas bukit skit kat tingkap je lerr selalu dia gayut ..hihi.. jgn gayut cam cik ny.. dah le... yg buat nak marahnya dia selalu bebel aku suh jimat tp dia lak beli handfon huhuh.. geram la makcik kalo beli tuk aku skali tak pe gak... tp takpela sabau je la mak cik ni...



Nak dijadikan cerita masa balik kg Chinese new Year aritu masa kat kg dia kuar ngan kawan2 dia.. aku pun tak kisah la maybe diorg nak bersembang lama tak jumpa.. tetiba dia bawak balik 1 kotak putih senyum2 bg kat aku... "apa ni?" dia senyum lg " bukakla".. bila aku bukak alamak hanfon lg... sape punya lak lg ni.. "adoii awak nak meniaga handfon lak ke bang"... " takde lerr tuk awak lerr..hadiah besday. "HAH! awalnya dah beli ...alamak bior betul dia ni.. mimpi ke apa.. NOKIA N95... pelik2 le laki aku ni dlm hati, besday aku bulan 4 nti ni bulan 2 dah beli kan hadiah... hihi bagus...bagus.. bulan 4 nanti aku tuntut yg lain pulak...khekhekhekhe..... takpe lerr sementara dia tgh bermurah hati ni baik aku amik... hihi.. tp handfon aku Nokia 6680 tetap aku simpan sayang ooo dulu beli mahal masa baru kuar tu 1000++. takdenya aku nak jual ke apa. nak bg kat adik dia dah ada handfon baru gak.. bg kat mak mmm lg dia taknak hanfon canggih2 ni tak reti guna nanti.. dia tau hanfon dia yg comey tu je.. abah lg tak mau.. dia selesa ngan handfon dia.. takpe lerr aku simpan buat tukar2 pakai... aku tak brape suka sgt nak trade in ke apa.. buat rugi je melainkan bebetul dah tak mau dah...
Handfon ni kali yg ke 3 hadiah dr hubby.. dulu ingat lg 1st handfon pun dia yg bag masa memula nak pakai handfon kat itm... then pastu masa pertengahan zaman bcinta... then another latest one yg ni lerrr... apapun TQ so much ler honey... love u so much!!....


Its Mine..


Left : old.. right : new..

tq honey..

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

dah jemu pakai hp samsung ni..nak tukar malas, skrg ni gila kamera digital plaks..geram !geram!..lebih2 lagi yg kaler2 tu..

ida.. said...

kamera slrg makin nipis.. patern pun cecantik...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah