Sunday, April 27, 2008

TAG : The Age That I wish to Go Back

Sebelum aku nak berangkat ke penang ptg ni (outstation).. haruss siapkan tag dr a. rizal ni dulu.. kang 2 hari takde tak berupdate.. hehe...

Tagnyerr spt dia atas.. aku wish nak berbalik pd umur aku kecik2.. tp malangnya 1 apa aku tak ingat time tu. Cuma selalu berpandukan cerita mak tentang aku waktu kecik2 dulu. ni gambar masa umur 1 tahun 8 bulan.(gambo yg lain ada kat umah mak lerrr.. ni jer yg ada)..
Masa ni montel, mak kata semua org suka pegang... semua org sayang.. semua org suka amik aku ptg2 pinjam bawak2 jalan2.. bila aku dah besau diorg semua cakap .. ha budak ni lerr aku selalu dukung bawak jalan.. 1 lg org suka citer yg aku masa baby kuat nagis... hahha. baby aktif camtu lerr.. 1 lg kisah takleh lupa.. sepupu aku yg umurnya lebih kurang ngan aku main sama2 ngan aku telah mengigit pipiku sampai lebam dan hampir berdarah... mak tak perasan. tau2 aku dah meraung... rupanya pipi kena giggit... hahhaha.. maybe masa tu cute sgt sampai dia gigit. mak kata seminggu gak nak baik pipi aku tu.. aduhai mcm2 hal rupanya.. tp yg bestnya masa tu semua org sayang... mcm2 brg permainan, baju, dan kasih syg mereka yg tak berbelah bg.. terutama mak abah n saudara mara especially mak long...
ok tag ni harus gak dipanjangkan kepada teman2ku yg lain...heheheh.. taraaaa...
aleya, haja, siribenmerah, ayie, hot mama, mama ranggie.. hehehhehe jgn mareee arrr

11 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

hahahaha..
apesal la I kne TAG lagi..

muahahahaha.. sgt le tanak letak pic kecik2.. I maluuu =P

ida.. said...

heheh mesti u kecik2 tak suka pakai baju ni... sbb tu u malu.. hihihi gurau jerk

hOtMaMa said...

Ida...bukan saya tak nak buat taw, tp mana nak carik gambar masa kecik2 dulu sekarang nih... sbb semua ada dlm album kat kg la... sowi ek..:)

Aleeya said...

alamakkkk

kena tag le plakkk
mana plak nak carik gambo kecik2 ni

byk dahhh ilang

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

mama pon kena?

ok2 nanti mama jawab k!

haja said...

alaaa...kena tag ke ni??adoii dolu2 mane le ada digital kamera...nk scan pun payah gasenye ni..ape pun den akan usahakan lah..hehe

ida.. said...

hihi... hotmama takpe if takde.. di maafkan...

pd yg lain2 ni lerr tag yg agak mencabar... hihi.. i pun ni satu je ada.. yg lain kat kg gak..

miezi said...

macam best kan back to zaman kanak-kanak dulu.enjoy je hidop :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

comeiiii...sib x kena tag, tapi dah penah tempek gambar masa kecik2 kat entry dulu2....

ida.. said...

miezi... mmg best kecik2 takde masalah.. hehhe

ida.. said...

raflesia... nanti ida bg tag lain.. kuikuikui.. tungggu na.. heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah