Thursday, November 13, 2008

Kenangan lalu...

Now 2 a.m... td baru balik dr shah alam.. ikut hubby g bike park.. diorg ada game kat stadium mini shah alam...beskal la palagi.. ikut dia sbb boring lak sesorg kat umah.. lepas abis tu g seksyen 2.. dah lama tak try kuew teow ladna... tp tempat makan sec 2 tu dah berubah depan wetwold... tak tau la sama ada student UiTM tgh cuti ke apa.. masih awal lg tapi tak ramai org pun kat situ... biasanya situ mesti penuh ngan student2.. atau pun mereka maybe exam kot.. itu hanya andaian aku sahaja la....

Aku order kuew teow ladna... hubby lak order nasi grg daging merah.. teringat masa study2 dulu tu la makanan fav yg kami order kalo pi dating.. hihihihi...kedai pun masih sama... nama kedai pun tak berubah... rasa masakan n air tetap sama.. yg berubah lokasi kedai shj.... benar2 mengimbas zaman study n bercintan cintun dulu.....hihi

okayla ngantukssnyerrr.. esok mau keje... minggu ni until next week very bz lorrr...keje... keje.. keje..huhuh

6 bebelan kawanku:

DYLA said...

nasi grg daging merah sek.2 mmg sedap.....

sonoknya mengingat zaman di uitm dulu

RaFFLeSiA MeRaH said...

sedapnyerrrrrr....lame dah x mkn kat luarrrr...

Diamilikku said...

owhh rindunya shah alam...
rindunya sahabat2 di shah alam...
bilah agaknya nak ke sana
hikss

eida.. said...

batul tu dyla.. rasanya sama cam dulu tak berubah....

eida.. said...

kak rafllesia.. akak rajin masak....

eida.. said...

umi aleysha... sesekali pegi sonok imbas semua kenanangan lama...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah