Thursday, January 1, 2009

:: @ 1-1-2009 @ ::

Malam New Year??? Kami ke mana?? mmm.. aktiviti malam new year awalnya aku ikut hubby g main badminton... nak duk umah bosan la pulak takpe la ikut pun best gak... 2 jam setengah diorg booking court sib baik ada tv kat situ aku layan tv ajerla....


Dalam kul 9.30 dah abis... hubby ajak lawat bos dia lak kat hospital ampang puteri... kalo nak balik pun awal lg... kami tapau makanan n gerak ke sana... bilik bos hubby duduk tu memamg special .. bilik premier.. dah la 1 bilik sorg siap tv bagai.. nak kuar masuk kul brape pun bebas, anak n wife dia teman sekali kat situ.... kesimpulannya bila dah borak2 jam hampir ke angka 12... kami dpt tgk serpihan bunga api dr tingkap bilik hospital ajerrr ... selebihnya tengok kat tv la.... hehhe... ok jugak.. takla aku sesak kepala nak rempuh org ramai2... skrg dah tak sama cam dulu zaman muda mudi.. hehehhe.. dah insaf kot.. khekhekhe

1 januari 2009 ... aku tak kuar, umah seharian mengemas n lepak2 kat umah... syok juga. kdg2 camtu lebih rasa tenang... hubby seperti biasa melayan basikal dia la... takpe janji bahagia... petang tu aku layan citer Anak Halal.. perghhh best la citer ni sampai nangis2 aku masa ending citer tu.... yg pastinya aku tak lekang dr tv tgk citer tu sebab???? ehemmmm sebab ada farid kamil la berlakon... hihi... hubby aku pun dah tau... dia ok jerrr... minat tak salah kan ... :P

best citer ni.... kehidupan yg banyak mengajar erti kasih sayang walaupun kekurangan ahli keluarga yg sepatutnya ada untuk membimbing mereka dalam proses pembesaran seorg anak... citer yg penuh action... ada jugak part yg buat aku geram... hehhe... apapun 4 bintang la... heheh

4 bebelan kawanku:

Aleeya said...

anak halal mmg best, dah byk kali gak le nengok he he, nampak sgt maya karin tu dah matang dlm lakonan kan..berbeza watak dia dlm citer pontianak, ..yg fasha lak sama watak dia..tak berubah..anak mami ke anak halal ker..watak dia cam sama jer..rimas ngan suara dia hahahaha, ewahh cam juri lak bagi komen hu hu..., selamat behujung minggu ida...

ei_da.. said...

haha betul tu leya.. tak bape suka gak fasha sandha camtu jer style dia berlakon... sama2 u too

Diamilikku said...

happy new year eida..sorry lama tak menyinggah...kak su bz banget..hehehhe...semoga tahun baru lebih cemerlang dan gemilang untuk eida..dan moga tahun 2009 juga akan membawa khabar gembira kehadiran org baru...insya allah...

ei_da.. said...

insya allah kak su.. doakan sy selalu yerr.. aminnnn

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah