Thursday, March 11, 2010

Kami nak pulang.... Alhamdulillah

Alhamdulillah berkat doa semua doctor dah benarkan mika balik umah petang ni... tp papa dia plak tengah ada keje urgent.. kami dah siap2 nak balik.. tetiba papa call suh cakap minta balik pagi esok papa ada keje urgent sgt... Ayokkk tak penah2 org tolak tawaran nak balik umah dr spital.. tp kali ni makin nak stay kat spital plak.. memula aku mcm dilema gak sebab aku dah confirm ckp kat nurse suh uruskan discharge mika ni.. diorg dah buat lak tu...

aku try tanya balik kat nurse leh tak cancel balik mlm ni tukar pagi esok sebab sian lak kat hubby yg mmg bebetul tgh urgent.. tp kan.. tak dapek sebab diorg dah proceed semua dan dah fax semua data ke prudential.. ok takpela.. so mlm ni gak mika boleh balik umah.. nanti papa amik kitorang pastu dia g opis semula sambung keje.. sian lak kat papa... takpela janji mika dah sihat.. nanti kat umah aku pun leh kemas umah yg dah lama tinggal.. esok still sambung cuti... sian mika baru baik kena jaga dia bebetul taknak hantar nursery dulu wat masa ni.. biar dia bebetul sihat...

ok la nak berkemas nak balik.. mika tgh tido setelah penat gelak2 sengih2 tengok upin ipin sepupu dia tu.. hihihidi

4 bebelan kawanku:

CatlinaFly said...

alhamdulillah mika dah beransur sihat...muaaahh utk mika..rajin2 mkn ubat ye cayang..

aYu said...

mika sihat da?
alhamdulillah~

Uda said...

alhamdulillah
mika dah makin sembuh dan boleh blk umah.. lepas ni tak boleh nakal2..

yatie chomeyl said...

mesti mika hepi dpt blk umah semula

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah