Monday, April 19, 2010

Jcard Day...


Hahaha tak abis dengan jusco aku ni.. mmg aku peminat n duta jusco... mmg aku nanti2kan jusco card day ni.. sebab nya adalah berbaloi membeli dan barang pun berkualiti (for me la)

so sape nak terjah Jcard day JOMMMMM!!!

nak tau kat mana???




JUSCO J CARD Members Day - Wangsa Maju



When: 22 April 2010


Time: 9am - 11pm


Get a RM10 JUSCO Gift Voucher when you spend RM100 at the General Merchandise Store (GMS) or get RM5 JUSCO Gift Voucher when you spend RM100 at the JUSCO Supermarket.


Where:
JUSCO Wangsa Maju
Tel: 03-4149 7666 or 1 300 803 535



Aku sempat tengok blog dyla dia ada rebate point so i pun nak tgk point sendiri gak.. adala rm50.. jadila ... boleh gak beli kasut... hihih ada2 je... check my hubby punya kad tp takder plak sebab kami selalu shopping guna jcard aku.. ahhah bila bayar berebut nak guna kad masing2.. patutnya buat sekali.. apadaaa kitorg kan... hari jcard nanti leh la aku park kat opis hubby.. depan opis dia je... dah siap2 apply cuti dah... yang paling aku suka.. baju2 budak2 n baby sgt berbaloi.. murah... tp yg ada brand gakla...

so kali ni nak beli baju mika lebih sket leh wat pakai raya.. hahahah lambat lg tapi takpe la janji berbaloi kan.. sape nak pegi ????... manatau leh kita join together2 shopping... hehehehh


ada org kata gaji 22hb.. betul ke??? huhu

5 bebelan kawanku:

saveme_zero said...

wow..jj mber sale. best ni tapi aku jauh

Siti said...

ala..jauh, susah la nak gi..kalau gi leh jumpa kan..

Delima said...

yeaa.. jom jommm saya pun duta jusco.. wakakakakaka.. mmg tak lepas peluang pegi jcard day esp kalo kat wangsa maju...

DYLA said...

hehehe, ha ah, kalau nak cpt kutip point, buat jcard skali je ngan hubby. kalau nak lg cpt, sal member nak gi jj je hulur kat kita. esp yg takde jcard la,,,

@e_da said...

sue.. ala jomler.. heheh

siti kat mana?


delima.. apalgi jom kita terjah...

dyla.. tu la dulu masa buat kad asing2... rugi lak kan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah