Monday, May 24, 2010

Anak teruna yang Sopan


Malam minggu tengok Final AF.. Mika sgt suka dengar muzik.. Kalau dia tengok AF, Jangan Lupa Lirik dan Macam-macam Aznil.. dia boleh duduk terpegun menonton.. mungkin muzik yg dia suka...

Kusyuk tengok tv...

bila mama panggil dia pandang...

Sebenarnya dia duk landing baekkkkkkkkkk punya atas perut papa dia.. best mcm sofa ya mika... lama gak dia tengok tv camtu..

Papa dah bebel2 mika dah makin berat.. hahahha.. sejak makan bubur nasi badan dia mmg semangat.. bila dukung mmg terasa.. leh lenguh tangan ler... tp berat terkini tak tau pulak.. last 8 bulan aritu pun baru 8kg... tunggu mama beli timbang digital yek mika.. :P

8 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

timbang digital tu untuk mama bukan mika...hehehhehehehhe...

@e_da said...

@Diamilikku

hahahah kak su ni mcm tau2 je untuk mam dia.. tp mmg betul pun.. hahhahah

Siti said...

alahai..kelakar sungguh leh duk atas perut la yer..baik punya landing.

Aleeya said...

wah2..minat muzik tapi masih mengekalkan ciri2 kesopanan..bagus tu mika, ade ciri2 shahir tu ahahaha

comel la mika ni tak lekang ngan pting susu dia eyh..dia nak bagus la kan..diam jeww, damia dulu masok jeww dlm mulut terus dia hambur..beli mcm2 pattern bagi dia ske tapi semua dia hambur..:((

Kauthar said...

comelnyee mika..geram sangat!

@e_da said...

@Siti

tu la siti.. mcm2 keletah

@e_da said...

@Aleeya

leya puting tu la candu dia yg boleh wat dia senyap dr melalak

@e_da said...

@Kauthar

heheh tq kauthar

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah