Monday, May 10, 2010

Keputusan my Giveaway akan diumumkan hari ini...

Budak demam ni yang akan cabut nama peserta giveaway mama mika... demam dia lmbat baik sebab ada selsema sekali.. tp mama target dia ni terkehel kot sebab dia byk kali belajar nak bangun n memapah.. kejap2 nak pegang sofa n berdiri... pastu beberapa kali jatuh.. ada yg jatuh terlentang.. bila rasa-rasa belakang tengkuk dia mcm ada biji angin... nak bawag urut tp masih mencari kat mana ada org pandai mengurut.. kalau kat kg senang nak cari .. ni kat kl mana aku nak cekau... huhu.. doakan mika cpt sembuh k... asik meragam je dia dr semama.. duduk salah, baring salah. serba tak kena...


Ni dia tangan comel yang akan cabut nama anda.. Nanti kita lihat sape yang KENA............... hihi tunggggggggggggggggu

7 bebelan kawanku:

Aleeya said...

suh mama ke abah ketok drum dulu mika sblm umum pemenang heheh

Diamilikku said...

alololo pewot dia....geram aunty tgk tau

Ibu Alia Kaiyisah said...

Mika tak baik demam lg ke sayang?. sian dia. minum susu banyak2 biar cpt sembuh oke..

dear, saya tau sorang makcik urut. tp kat area KLIA. pernah nk bwk Kaisya kesana ms dia jatuh hr tu.

@e_da said...

leeya.. papa mika pun sama excited nak tau pemenang. hihi


kak su.. bdn dah susut sbb demam..


ibu alia.. kat mana yer? sy duk melawati tak kenal sape pandai urut...

AiZ said...

comelnye... demam-demam pun boleh cabut nama... ^___^ besar nanti boleh buat tv show cabut nama...




My new entry is ready
>> Jangan abaikan rupa sidebar blog u all..

SSulieana said...

sian nye dia...cpt2 bwk g urut....

Ibu Alia Kaiyisah said...

Makcik tu (Makcik Ummi) kat area Banting. ikut jalan lama Nilai-KLIA, nama tempat tu Kampung Lebuh Dagang, Banting.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah