Saturday, June 12, 2010

IKLAN NUFFNANG MENARI-NARI

Letih nak siapkan layout umah baru ni...

bila dah siap 1 keje lg nak copy coding nuffnang..

Senang sikit godek nuffnang ni kalau malam, sebab bila malam atau lg tengah malam semua iklan nuffnang menari2....

tu yg bestnya.... puas gak aku cari segala tempat coding tu...

template yg baru ni ada susah sket ... lg berpinau mata...

yang peliknya mata tak mengantuk lak malam ni...

sib baik esok tak keje kan.. so berbaloi berjaga...

jam dah kul 2... mata still tak mau lena..


Meh kita cuci mata tengok iklan nuffnang.. tepi, atas.. bawah semuanya berkelip2 menari... hihi... daaaaaaaa

4 bebelan kawanku:

suhaisweet said...

u got nice n3..peep my latest here Check it Out!

Nina Nurziana said...

nanged

jfook said...

Congrates!

Eza Rashid said...

was here,,,nice,,,,gud job,,,nang mine too,,,

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah