Tuesday, June 29, 2010

simple dinner

Semalam simple dinner aje untuk celebrate birthday hubby.. aku yg suruh pilih apa yg dia nak makan.. rupanya dia puasa lak semalam.. so kiranya celberate dgn dia berbuka...

Kami ke wangsa walk... pusing2 dalam tu ikut je mana dia nak makan... hubby pilih Chili's Mango... ntah kedai tu kitorang tak penah singgah makan pun.. dia nak kat situ sebab ada kerabu mangga n ikan siakap.. ikut jer la.. atas permintaan dia...

Makanan kat situ not bad.. sedap gak harga pun berpatutan... tomyam, siakap 3 rasa n kerabu namgga n ada dessert kuih.. sesuai untuk hubby buka posa.. service pun cepat..

Aku beria2 nak g beli kek nak buat suprise sekali tak sempat beli sebab hubby suh aku amik dia kat opis, hujan lebat...dia kata tak nak kek besar2 dia nak 1 slice je cheese blueberry kat secret recipe.. kalau beli lain taknak makan.. hmmm ok la papa.. ikut je la...



budak ni notty ooooo.. sepanjang kami makan mcm2 perangai dia buat.. dia buang tisu dia lempar puting... mcm2 la...


Dalam kereta pun tak tau diam... ada je benda nak buat.. ta nak duk atas riba dah.. tempat dia tu la kat bawah... biar je la.. a kang main je la sampai puas... kalau tak melalak nanti...

lepas makan hubby cepat2 hantar kami balik.. dia ada appoiment lak lepas tu.. huh tu yg takleh nak g makan jauh2... apapun semoga abg sihat, dipanjangkan umur n happy bersama kami....

hadiah papa nti k menyusul...

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

sedap gak menu tu ..ajoy cam dah berisi jewww la ida..pandai ida jaga hehehe

Diarihatiku1976 said...

sedapnyer tgk menu tu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah