Monday, June 14, 2010

Tak packing lg..

Esok dah nak bertolak.. la ni dah 12 mlm ...baju tak packing lg...
berat tul rasa nak pegi.. dah lama tak kuar outstation cam ni la.. liatnya rasa..
sejak pregnant aku dah dikuarantin kan tak kemana2...
La ni mika pun dah 10 bulan.. bos pun dah bg hint aku kuar dr zon kuarantin aku tu huhuhu....


malam esok aku akan rindu wajah ini..
boleh ke aku lelap...


Mak ngan abah dah sampai dr kampung ptg td...
Sib baik mak nak jaga mika..
lega sket hati.. kurang2nya dia ada dalam keadaan yg aku rasa selamat dan selesa dan yg aku percaya...

2 hari ni kami spent masa together2 sebelum aku nak tinggalkan dia 4 hari...
malam ni testing dia tido ngan mak..
huh punyala susah nak pujuk.. sebab dia cari aku gak..
last2 kena aku layan dia tido dulu baru aku kemas baju bagai...
mulut dia tetap. mamamamaaaa... aduhai sian la pulak..

dulu aku penah tinggal sekali.. tp masa tu dia belum kenal org so takde masalah..
la ni ngan mak tok pun dia dah kenal.. dia tetap cari mama..
hope esok dia boleh la duk ngan mak tok.. huh mama akan rindu mika 4 hari ni.... huwaaaaaaaaaaaa... rasa mcm ni la yg paling aku tak suka.... tp nak wat camana... dah koje namanya.... ateee tanggung je lerrr...............

2 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

selalu papa je tinggalkan mika..kali ni mama pulak...huhuhuhu..sian mika kan...hurmmm mcm ni lah yang kak su selalu rasa bila nak kena gi outstation...mcm tak nak pi pun ada...tapi nak buat mcm mana kan..dah namanya keje...kena lah jugak lalui...huhuhuh...selamat beroutstation..amik video mika banyak2...rindu nanti layan je video2 tuh..kak su selalu buat mcm tu je

Aleeya said...

alahai siannye..takpe ..kita kan bekeje, kerana allah..insyaallah allah lindung segala2 nya...tapi yg tak tahan merindu tu lar kan...huk3x

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah