Thursday, July 22, 2010

Contest Tudung Kesayanganku



Dah lama nak buat n3 ni nak join gak contest leya...


Kalau nak join sila la klik gambo tuan umah di atas ni yer... :)


bissmillahirohmanirohim... mintak2 adala rezki....

Kalau boleh nak dapat tudung free tudung ariani lg tu... sebab aku takde membeli lg koleksi ariani tu.. selalu singgah kedai je.. hahahah aku ada beli tudung Ala ariani dan tudung Hajra je... hihihi

Tudung pink ala ariani.. tudung 1st aku beli masa baru kuar trend tudung ni.. masa tu org gelar tudung ekin...suka warna pink yg sweet tu... disebabkan tudung ni yg memula beli jdla tudung kesayangan walaupun ada yg baru lg sayang.. hihih.. semua syg la sebab dah kuar my money.. :)


Leya ada 1 lg gambo (giler kuasa jap)... tudung ni pun sayang gak.. sebab tudung ni hubby hadiahkan beli kat butik HAJRA.. tu yg syg tu pemberian org tersayang kahhhhhhh (jgn muntah) suka tudung ni sebab susah nak dpt patern hitam putih yg menarik design corak... hihi

So sudilah antara Leya, lan Atau DAmia cabutla namo den antara pemenang tu... hihi (kalau ada nasib lerr)

Ok i nak tag :

  1. isya
  2. Fikaryna

Sudila anda ber2 menjoin ya.. hihi...


2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

ida, tq join...jgn lupa tunggu cabutan bertuahnye eyh!:))

tudung pink tu mmg sweet la kaler nye..ai likeee

fikaryna said...

mama mika..ryna kena join la nih..hehe..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah