Friday, July 30, 2010

Dapat Hadiah lg...

Ingat lg tak aku dapat capture angka 10201 di blog izan tengok entry INI...

2 hari lepas hadiah tu dah sampai... yeaaaaa...TQ izan

Rantai manik sarawak, fridge magnet cameron ( tambah koleksi ku) & keychain kobis.. cute jek

Tq izan.. best saje2 join dpt mcm2 hadiah kan.. kdg2 ada nasib kita .. tak jangka...

Semalam baru perasan aku terpilih gak menang GA ibu Alia... hadiahnya 30% voucher beli choclat dr dia.. kebetulan plak aku mmg tercari2 org yg jual choc gift ni... mmg rezeki sungguh.. alhamdulillah ya Allah... :)


dan harini aku sedikit happy... berat dah turun hampir 2kg.. usaha lg.. lalalalalaaaaaaa



6 bebelan kawanku:

ch@ said...

hantar sini satu :D

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnya dpt adiah..alhamdullillah murah rezeki..

eija ni bila la dpt turunkan skit berat bdn..misi diet asik x menjdk jerk..huk3..

suked8787 said...

Tahniah Eida...cuba lg jgn mudah putus asa...

Fieza79 said...

rezki dtg nya mmg tak disangka sangka...alhamdulillah....

Diamilikku said...

wahh bestnya dah turun..
hope dapat maintain turun..
akak turun 5 kg naik balik 1kg dah nih..aduhhh susah tul nak maintain..makin kuat makan plak skrg

fikaryna said...

wah..best2 dpt hadiah..tahniah2..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah