Friday, July 30, 2010

Esok Nak g Makan ANgin aka HOLIDAy

Tq en google sy pinjam gambo ni...

Esok kami anak beranak nak ke Fraser Hills.. my hubby ada Race lg .. kali ni kat Fraser HIlls.. tp sebelum tu pagi esok HUbby ada race di putrajaya... eeeeeeeeeee pening kepala aku tgk dia yg rajin sgt masuk race sana sini...


Dia dah minat nak buat camana... dr dia minat benda yg tak elok.. takpela bior je la.. dalam pada tu aku ngan mika tumpang 4 kaki ikut g jalan2 makan angin.. ho yeaaaaaaaaaaaaaa bestnya... 1st time jalan2 makan angin ber3.. wahhhh short vacation je nih.. nak kena shoot pic mika cantik2.. hihih daaaa


1 bebelan kawanku:

EiJa ZaQuaN said...

have a nice weekend n happy holiday.. :D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah