Monday, July 19, 2010

Esok Pegi Cameron Highland

Perancangan awal aku hari rabu pegi Cameron hglnd.. tp last minit bos bgtau HQ nak guna bas.. kelam kabut gak aku ... call sana sini.. Rabu ada meeting pengerusi. aku nak ikut mana leh g la kalau aku dah kena meeting kan.. dah la aku yg berkobar2 nak gi.. ehhehe...

Sms bos baik2 mintak izin samada pegi sabtu atau sewa bas lain.. kalau tunda hari khamis pun student2 byk kelas luar.. nti bnyk lak kena cancel class... last2 bos bg greenlight pegi cameron esok sewa bas luar... huh tak sabo rasanya.. tp letih balik kg masih terasa lg... adoi la.. takpela makan angin punya pasal gagahkan diri gak la...

Cameron tunggguuuuuuuuuu aku esok.. hahah


7 bebelan kawanku:

LyNn HaMzAh said...

bestnyer dapat gie cameron...

noor said...

xsabar rasanya

noor said...

tunggu aku wahai roses.............

noor said...

xsabar rasanya...roses tea

eT said...

hehe...lama x p cameron..syok gak..tp skang ni cameron dah xsejuk...haishhh

Fieza79 said...

aduh...best la sgt..cameron highland tu dok tgu fieza ni tak dtg2 lg bt kesekian kali nya..hehee..

Diamilikku said...

sila amik gambar banyak2 yer

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah