Sunday, August 8, 2010

Letih yang teramat

Alhamdulillah majlis hari lahir mika berjalan lancar maka genapla umur mika 1 tahun semalam... anak yg aku kandung, seperti baru semalam melahirkan..... walaupun ada kekurangan tp kami happy, dpt jumpa kawan2 baru dan lama, dapat berkumpul saudara mara ...

hari ni sedara mara belah johor dah pun pulang, mak abah pun dah balik.. sedih lak hati.. 2-3 hari je mak kat sini..yang penting semua happy dpt berkumpul... gambar2 pun tak upload lg.. hari ni bz mengemas umah... sebab byk gak makanan yg kami masak sendiri... air tangan mak ngan makcik aku... aku adala buat kek je... hahah...

story mory n gambo2 nanti la ya.. penat yg amat mcm nak tercabut kaki sejak semalam plus aku jatuh masa buat kek kat dapur lantai licin.. sakit pinggang hari ni baru terasa nya.. adoii la...

dengan RASminya juga GA birthday mika di tutup.. pada nama peserta yg belom tersenarai jgn risau.. nti sy update ya.. tak sempat sebenarnya.. tq all yg beri support my GA..

ok nanti kita sambung......... nak zzzzzzzzz sgn buah hati mika .... daaa


6 bebelan kawanku:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nak nengok gambarnya
uploadddddddddddd

Zaidah said...

happy besday mika...semoga panjang umur n murah rezeki

ch@ said...

Alhamdulillah, selamat sudah. Semoga Mika menjadi anak yg soleh dan diberikan kesihatan yg sentiasa baik. Dah sebaya dgn cikOni.

Aleeya said...

ida, nnt haplod gambo nak tengok mika di hari besday nye..rugi le x dpt dtg sob3, sbb on dat day bz gi shopping baju2 n tudung raya utk parent2 we olz..sbb bln posa tak larat nak gi da..tu yg gi wiken lepas...

kakyong said...

tahniah.. mana foto majlis harijadinya...???

Fieza79 said...

adeihh musti fenat sgt kan...? ni la masa nya utk rest..! tahniah majlis berjalan dgn lancar..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah