Thursday, September 9, 2010

Sape nak beg ni!!

Ada sesiapa nak beg ni tak??? boleh isi pampers or botol susu anak.. apa2 je pun boleh..

Senang je




Pandangan hadapan beg



side belakang..

Cara join

1. Mesti jadi Follower blog ni..
2. Snap number (printscreen) 31313...


now number adalah seperti tertera dlmpic ni... kalau tak jumpa tengok belah atas kanan my blog ni...

Hadiah ada 1 sahaja.. siapa paling pantas dia akan menang... orang pertama yg buat entry dan tinggalkan komen disini dia yang layak dapat beg ni.... k gud luck!!!


15 bebelan kawanku:

Aleeya said...

wahh layout berubah lagi yeaaa hehhehe, ni kena masok slalu neh, aduyai dah umum pemenang lepas..aiseh mika awat tak pilih auntie nehhh uuwaaaaaa

EiJa ZaQuaN said...

Nak2...hehehe..mesti special no. 31313 ni ye..,chaiyok2..utk diri sndiri..huk3..

Izzatul Iman said...

wah cantik no. tu... saya suka beg tu...sebab saya dah boleh guna beg tu dalan masa terdekat ni... hehe... ;)

cumenye sekarang ni dah tak ada kesungguhan nak join ape2 contest...huhu....

anyway saya ucapkan semoga berjaya kepada sesiapa yang sedang monitor dan bersungguh2 nak menang beg tu....

BUNGA said...

nak..nak!! kene rajin terjah sini nampaknya..heheh

Diamilikku said...

nape kat blog akak tak naik nombor tu ehh..bawah sape pengunjung bertuah tu dia kosong je..hurmmm memang tak de rezeki akak lah nak memang beg tu..huhuhuhu

Zura said...

okey...nk try jgak nie...

@e_da said...

leeya.. tu la babap mika tak amik nama untie leya

eija... cuba k.. manatau rezki

izzatul... kalau ada rezki manatau kan.. tq support me k...

BUNGA... terjah selalu tau...

kak SU.. maybe server akak kat sana tak kuat kot.. ida pun kdg2 jd camtu./... jgn putus asa k...

kakyong said...

wahh.. cantik nya beg.. boleh buat beg raya.. ;)

@e_da said...

kak yong cuba ya..

adianiez AIDA said...

nak menang....
nak menang!
akan ku perhatikan nombor itu...

Yiedpozi said...

Salam kak, nak tanya leh?

lepas menang tu kena wat entri ke?

@e_da said...

@Yiedpozi

sesape orang pertama yg buat entry di blog mereka dan tinggalkan link yg pertama dapat beg tu

Em's Family said...

Salam

Yeay!!! saya dapat capture!! SUKE!!! memamng dah aim lame dah nak beg ni, tapi mule2 tu, nombor jauh lagi.... kire rezeki nak raya!! suke suke suke.. geram tengok bag tu, cantik sangat..

http://emmira.blogspot.com/2010/09/lucky-number-31313.html

Follower's ID: Em's Family

Thanks and SELAMAT HARI RAYA
Amira

mummymer said...

Salam,

saya dah berjaya capture itu nombor YEAY!!!! suke suke..

http://emmira.blogspot.com/2010/09/lucky-number-31313.html

yang i bulat dekat followers dekat gambar in this entry, that is me hehehe

Izzatul Iman said...

ade ke? num sekarang pun dah 31421

dah terlepas nampaknya....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah