Thursday, September 30, 2010

Ingatkan dia MERAJUK...

seminggu raya aku dah cashoutkan pendapatan nuffnang.. walaupun tak banyak tp boleh la.. tak sampai la rubu riban mcm org lain.. aku pun sekadar bloggerr kelas ke3 lg kot.. hihi.. banyak lg yg tak tau dan baru belajar


lepas cash outkan aritu nuffnang menyepi lama gak.. aku ingatkan nuffnang merajuk tp hari ni bila tengok dah banyak campaign rupanya tp BE belum ada lg.. tp ok la rasa happy sket.. jumlah baru RM2 .. baru nak mula balik bila dah zero kan akaun aritu...


semua ni campain... BE bila nak muncul ni.. harap2 ada la lepas ni.. nuffnang janganla merajuk ya.. sila la bertandang ke blog mika ni lg.. apapun TQ NUFFNANG.. sape nak bagi kan????



2 bebelan kawanku:

tiefazatie said...

chaiyok2 sis!=)

cha said...

kita punya lagiii la, makan tahun rasanya nak cash out hahaha...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah