Wednesday, September 1, 2010

Mika & icha

Kisah kat kampung... 3 hari balik start hari jumaat sampai pagi isnin kami balik semula ke KL.. aku cuti tp hubby lak keje isnin tu... dan aku kuar meyopping sesorang isnin tu.. tp buntu la shopping sorang2 tak best.. so esoknya aku kuar ngan hubby sekali lg baru aku bebetul shopping... bila sesorang ni takleh nak tanya sape.. cantik ke? ok ke? rasa tak confident je.. kang beli2 laki aku kata tak ok la.. huh nyesal... hihih



dak kacik ni makin notty ooo... lenguh aku dia kerjakan...

balik kampung haritu... dah plan ngan adik aku dia pun balik umah mak.. lama tak tengok icha anak buah aku yg sorang tu... sekali aku tengok dah macam SINCHAN muka dia.. pipi tembam gilerrrr...... geram sungguh...


tengok ni... mana tak tembam kuat minum susu...nkejap2 nak susu.. kejap2 nak susu.. omek eh dahla kurus keding.. susu pun tak banyak time posa.. hmm keje mengamuk je la dia... bila senyum comey je.. tp bila mengamuk mak aihh boleh tahan minah ni...


Yang ni pun boleh tahan.. menan dan barang2 icha dia yg kerjakan....

masa icha baru sampai umah mak.. kami semua dok terkam icha... semua nak gomol2 n cium2 icha.. tp kan sekali kitorg tergelak.. mika dlama diam2 duk curi puting icha minnie mouse warna PINK.. dengan selamber dia isap... pastu sengih2... dahla curi puting orang pastu sengih2 dah isap.. semua bantai gelak tengok dia... tp dia mcm malu bila semua org ketawakan dia.. dia buka masuk mulut dlm mulut dia... icha tak mcm mika dia tak pandai isap puting n tak suka.. mak dia saje bg pun sebab dia kuat nangis.. puting tu salah 1 cara mak dia nak bg dia senyap.. tp tak jalan pun.. so puting tu tak pakai pun... kalau mika ni plak penghisap puting tegar... hahahha


Kitorang try rapat2kan mika ngan icha... sekali mak aihhh.. bahaya... dia nak tepuk2 muka icha... pastu sengih2... masa amik gambo ni pun aku pegang tangan dia.. dia geram je tengok icha.. tangan keje nak melibas icha je... mama icha pun seram tgk... kalau icha baring kat bawah kitorg semua hati2 jaga mika.. heheheh nakal sungguh.. takleh ada adik lg ni.. abis dia kerjakan.. ahhahah (alasan jek)

tunggula besar nanti boleh la diorang ni main sama2.. jangan bergaduh sudah... :)


5 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

hehe. budak2 baya anak2 kita ni memang takleh lepa ok. sure dia lepuk2 je.

yatie chomeyl said...

budak2 mm gitu kan...nazhan pun suka lepuk2 budak yg lg kecik dr dia

eT said...

shopping ni kalo bawak banker syok la...hehe..
bwk dak kecik mmg penat..:p

fikaryna said...

kena ada adik la tuh..utk biasakan jadi abg..hehe..baru x mengganas..

Aleeya said...

tembamnye icha...mika msti rapat ngan icha tu bla da besor nnt..till now, damia pun rapat ngan kasyah..kazen dia yg lbh kurg je umo tu heheheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah