Sunday, October 10, 2010

10/10/10

Cantik kan date hari ni... mesti ramai yang melakar sejarah dengan tarikh ni hari ni....mcm Dr. sheikh muzaffar dan Dr. halina.. bertuah mereka..

Mood kepenatan lg.. malamtdbaru sampai dari kampung.. malam lepas wedding bienda terus balik kampung hubby kat perak...hubby ada urusan kerja di sana... dan malam td bergegas pulak balik KL..arini hubby ada fotoshoot mountain bike artdownhill dia.. nak masuk magazine mana ntah.. bz sgt laki aku ni..dgnkeje ngan hobi-hobinya... AKU??? layan mika kat umah.. bangun je tido buka upin ipin nak bg dia senyap...




Dia suka sgt stereng..ha ni dia bg dia main benda nipuas2...masuk duit..ngok nekngoknek la berbunyi... seronok tgk dia happy...


eksyen je gaya mcm pemandu pro... nasib baik senang nak ajak balik.. cuma putih je mata dia pandang kereta tu bila mama bawa dia melangkah dari situ...




Dah tinggal berdua je ngan mika... kemas umah, masak, tgk tv hmmmm petang nanti la baru keluar kot...

KAWAN2 apa PLAN hari ni???



1 bebelan kawanku:

cha said...

mika... buangla puting tu. haha mika kan dah besar.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah