Friday, October 15, 2010

Berebut emak

Malam ni insyaAllah mak aku dtg Kl.. my cousin nak dtg sini so dia bawak mak aku sekali...gembira tul hati sampai rasa nak amik cuti je arini... hihihihi...

Mak aku kata dah rindu kat mika... sampai demam rindu katanya... sian maktok...


Yang adik aku lak sibuk tak bagimak aku dtg sini.. dia kata dia nak balik umah tak best mak takde... ohhhhh banyak cantik muka dia.. dia je nak berkepit ngan mak... aahhhh aku kata its time for me pulak dengan mak...


jap jap lagi nak call mak.. nak hasut2 gak sampai datang... hihi... kita tengok adik ke aku lg berjaya.. tp mak mmg beriya nak dtg sebab rindu mika... last balik pun hari raya aritu.. takla lama sgt pun... dah cucu buah hati 1 hari pun rasa lama... kalau mak tak dtgpun minggu depan mmg nak balik kg.. hantarmakcik aku nak g haji....


Meh kita rebut mak... harap2 aku ler yg berjaya.. hihihi



6 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

selamat berebot mama mika!!!

[-suziey-] said...

haahaha dh bese dh ngn senario ni..dilema nak2 diperantauan..bila mak dtg melawat sume berebut:p

fuadnis said...

nasib dua beradik je kak eidaa...klu tak harus pening mak kak eida sbb jadi rebutan ramai anak...hehehehe....

Mama Qiestina said...

mika sayang..

sok jom datang bufday qies kat precint 9 putrajaya

bak emel adress antie send official invitation :)

Murni said...

yee...yee..mika nk jumpa maktok..

zimironamia said...

bestnyer jumpa mak tok dia..."mak tok tgk nih mika dah jalan taraaaaaaa"

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah