Monday, October 11, 2010

Breakfast bersama coco crunch!!!

Morning semua... dah breakfast???




jom join mika makan coco crunch sambil tgk mickey mouse...

sekarang ni makan semua nak suap sendiri.. kalau kita suap kadang2 dia nak.. kadang dia geleng kepala sambil katup mulut... nak suap sendiri.. makan nasi sebiji2 kalau suap sendiri.. bertahun la nak abis... kalau makan roti atau coco crunch ni tekun makan sampai abis.. kalau makan nasi berterabur nasi atas lantai.. biarkan je janji dia nak makan...


8 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

adoi....siyes...jeles tgk mika pandai makan mender keeras....asal la dadif aku x begini...adoiiiii

cha said...

ye sama ngan oni, suka nak suap sendiri, itu kaluuu semua benda disuap, tv, kucing, teddy bear.

mika... aunty nak sikit.

cha said...

kak, botol avent tu paling besar berapa ml? dan berapa harganya?

Fieza79 said...

sedap nya mamam cocokrunch...mai untie sket..lom bekfes ni...hehe

@e_da said...

@cik puan akish

akish nanti dadif pandai gak.. mika pun baru2 ni je pandai.. gig ada 6 dah kuat dah makan benda2 keras sikit.. kdg2 dia sedut dulu sampai benda tu lembik...

@e_da said...

@cha

cha.. kelakar la oni kucing pun nak disuapkan.. hehehhehe

botol avent tu 9ml harga akak tak ingat.. sebab yang besor tu org hadiah masa dia baby.. tp rasanya dalam 40lebih kot ..kalau yg takde BPA murah sikit

@e_da said...

@Fieza79

meh la auntie mamam ngan sayerrr

CatlinaFly said...

belum pernah try kasi e-ein kokocrunch..tapi conrflake s dah ada kasi..memang budak2 suka kan?takpe mkn byk, lagipun berkhasiat kan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah