Thursday, October 14, 2010

Present

hmmmmmmm... Ini bukan hadiah besday.. tapi hadiah mika masa baru lahir.. semalam godek2 laptop jumpa gambar2 lama ni.. dan barang2 tu semua dah pun digunakan.. dan ada juga masih lagi dalam kotak...


kotak yang tinggi tu semua set baju-baju baby.. sangat banyak.. dan ada yg mika masih muat pakai hingga sekarang walaupun 0-6 bulan...


toiletries pun banyak.. ada antaranya masih ada yg belum pakai...


botol-botol susu pun mcm2 jenis...


yang ni mika guna sepenuhnya...


hahahaaa yang ni pun ada ... kami try guna gak masa dia 6-7-8 bulan aritu.. comel cute duk dalam tu... mcm anak kanggaroo/... hehehhe omel...omelll... omelllllllllllllllll


5 bebelan kawanku:

cha said...

banyaknyaaa... oni punya semua dah guna, boleh guna tuk adik mika. haha...

Diamilikku said...

uishhh..hehehheh..alesha punya hadiah semua dah dipakai..termasuk yang dirasmikan oleh aisy...ni lah untungnya lahir dekat2..hahahahha :)

wanie_cmi said...

banyak nyer adiahhhh...
best best...
hihi..

salam jenguk dan salam perkenalan mika...

[-suziey-] said...

waaa byknya hadiah newborn..murah rezeki mika yek :) ade yg xpakai lagi tu nk kita tlg pakaikan?ekekekek:p

cik puan akish said...

hah kan....dadif pon manyak dpt baju....manyak dpt botol...kaya owhhh smpai tok ayah kate leh bukak kedai la...:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah