Tuesday, October 12, 2010

Tuan Kecik

Kalau naik keta tempat dia sekrang duduk adalah kat belakang.. sebab kalau kat depan dia sgt melasak..


mama panggil dia toleh.. duduk mcm ni kalau jalan2 dekat je.. bawa keta yg slow ala2 bersiar2 je...



tahan dia duk diam mcm ni sambil tgk upin ipin.. kalau tak jangan harap...

dah 2 pagi masuk opis terus meeting.. meeting2 yg urgent n emergency...... ohhh bulan ni krem kepala.. byk keje ujung2 tahun ni.. huwaaaaaaaaaaaaa


8 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

mika sgt behave owhh dok dlm keta....:)

Zura said...

bdk2 sekarang senang je nk umpan duduk diam...bg tgk upin ipin...

cha said...

elok je dia baring, oni... jangan harapla, dia berjalan ke depan, ke belakang, tak tahan, pap! kena ngan umi dia. haha...

[-suziey-] said...

waaa mmg kecik tuan kecik ni..hiks:p tp aklu jln jauh bahaya kan kasi dia dok blakng..tp kita plak..xkira jln bersiar or dekat2 mcm xconfiden je nk bg dia dok blakng sorang2 even dh lock sume pintu:D

@e_da said...

@cik puan akish

kalau ada benda yg melekakan dia.. ok lerr kalau tak jgn harap...

@e_da said...

@Zura

pengaruh upin ipin ni kuat gak..

@e_da said...

@cha

cha kadang2 tak tahan gak mmg kena se das.. hihihi

@e_da said...

@[-suziey-]


mika ok gak la.. tp mmg kena perati selalu...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah