Tuesday, October 12, 2010

Majlis perkahwinan Bienda



Hari jumaat bersamaan 8/10/10 jam 8 malam.. aku n family (hubby n mika) menghadiri jemputan majlis perkahwinan bienda.. company hubby antara salah 1 penaja dalam list perkahwinan bienda. My hubby yg buat kad kawin dia.. so far berurusan dengan bienda mmg bagus.. dia seorang yang sgt friendly dan sopan.. dari percakapannya yg sentiasa menjaga bahasa yg di tutur.. sepanjang hubby proses kad kawin dia byk kali gak gi jumpa.. tp ada sekali je aku ikut.. bienda yg dtg salam kat aku.. very nice la dia.. sgt baik orangnya...


design kad by mr hubby yg bienda procceed...

Dulu kad kawin yatt pun hubby yg buat..

majlis perkahwinan bienda buat kat IDEAL CONVENTION CENTRE selayang.. tak penah tau pun tempat ni.. dekat je ngan tmpat keje aku rupanya.. tapi dalam dia not bad.. very nice place... luas.. nak parking pun senang dan dekat.. so sape2 nak buat wedding area KL atau selayang buatla kat sini.. not bad...



layan gambo la dulu ya....

Pelamin Bienda.. konsep ala arab hindi..



Dewan ruang makan tetamu...


meja kitorang...

meja penaja dapat tempat VIP.. disebabkan kitorang antara yg awal.. hubby dapan meja pertama betul2 depan pelamin.. wahhh sudah bagus.. senang nak snap2 hihihi..

waktu orang lum sampai lg... kitorang snap2 dulu anak beranak...
hubby n mika baju sedondon.. aku je tak berdondon ngan diorg sebab aku nak pakai baju baru.. hihihi



ehemmmmm.. Aku dah rasmi TUDUNG ala ROZITA CHE WAN.... nanti aku lancarkan penjualan onlinenya ya.. tgh tunggu stock...

malam tu awalnya ada 8 seat untuk company hubby.. tp dak2 opis dia semua ada hall.. sudahnya aku ngan hubby je tak syok lak.. ada meja kosong lg tuk kami.. so aku pun calling2 my best friend aku Nor.. ajak sekali diorg dtg.. baru best ada geng...

kat meja makan mika sgt takleh diam.. seboleh2 dia nak turun kat bawah nak merangkak berjalan ikut suka dia.. aduhai.. malam tu byk tenaga mama dan papa digunakan mengawal mika....

pengantin dah di pelamin.. hubby ada ambil video masa berarak masuk tp lum load lg...


bienda sgt cantik dgn konsep ala hidustan tu.. pengiring2 pun pakai punjabi ala hindustan... lagu2 mengiringi masuk pengantin pun lagu hindustan....



doa..



Antara Tetamu terhormat malam tu.. DATO YUSOF HASLAM dan isteri,.. menepung tawar..





Dato fredie Fernandez...


mama pengantin.. kak shieda juga menepung tawar...


ramai artis malam tu... boleh tahan gak .. nanti sambung entry lain ya... penat lak upload gambo yg sgt lem ni... heheheh


5 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

omel la mika...siap bersamping bagai...:)

mika mau explore la mama...nnti mika leh wat kat sini....bile tibe time..:p

@e_da said...

@cik puan akish

insya allah kalau ada rezki.. hohoho 20tahun lebih lg lerr. heheheh

[-suziey-] said...

waa bestnye tgk bienda kawen..time ni org sume layan persandingan kayangan kt tv..hehe

Elly & Emmy said...

lawa bienda ngan pasangan.. baju pengantin pula ala bollywood..

yatie chomeyl said...

lawanya Bienda..and tudung RCW u tu pon lawa snagat. x sabar tunggu u start penjualannya hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah