Wednesday, November 3, 2010

Cek pertama dari Nuffnangku....






Alhamdulillah.. rezki berblogging...




walaupun pada awalnya just suka-suka.. tetapi akhirnya mendatangkan hasil..

walhal mula2 dulu dpt BE atau campaign naik 20 sen pun aku suker gilerr.. hubby leh gelak-gelakan aku.. masa tu dia pun tak tau pasal nuffnang ni.. dia kata "ya ker boleh dapat"

Dan akhirnya ni la buktinya... aku tunjuk kat dia cek ni.. tersengih-sengih dia.. hehehhe baru nak percaya kan...



walaupun tak banyak tp ini adalah rezki... lepas tau beli baju persalinan mika n mama.. heheheh

Tak bank in lg ni.. baru dapat 2 hari lepas.. nanti kalau ada masa g la jap bank in kan... apapun TQ nuffnang... walaupun BE ku merangkak2 tp ada jugakla sikit2... LOVE NUFFNANG


9 bebelan kawanku:

CatlinaFly said...

samalah...hubby kata sy poyo sebab hari2 tgk analytic kat NN tu...lama2 bila dah cashout, dia dah kagum ..hehehe..tapi dia dah jarang berblogging rasanye NN dia adalah rm10 kot..

sy tgh tunggu BE terkini jadi ME..kalau iye dah jadi ME, leh lah wat second cashout!

ciK mOt (",) said...

beh beh...tahniah...
kita punya nuff lum cash out lagi...
tunggulah dulu...hehehe

SSulieana said...

syoknyeeee dpt dueetttttt....su ni ntah bila nk dpt nye...almaklumlah tersangat rajin blogging kan...hehehe

nur said...

tahniah.. seronoknya dapat cek.. rupanya dah terbukti ya
ALL IN ONE

puterikurekure said...

wah!!! leh la open table eh. hehe.

chugie said...

tahniah!! syokkan dpt cek dr nuff? moga di murahkan lagi rezeki lepas ni k.

Elly & Emmy said...

tahniah mama..
kami bulan depan .. baru dapat..

IdaShah said...

tahniah...sikit2 jd bukit

eT said...

tahniah...me blom layak mintak duit..
ada bape sen jek..huhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah