Tuesday, November 30, 2010

Kerana ASMARA....


Malam ni asmara episod last.... tak sabar nak tengok...

Malam ni hubby ajak kuar beli brg dapur.... sanggup aku mintak postpone esok... ehhehhehe.. semua kerana ASMARA...hahhahaaa

Nanti terlepas lak...


setiap minggu follow..kalau terlepas episod last tak best kan...




Hero & heroin....

sinopsis episod mlm ni:


Melati call mengadu domba sedih nangis bitau Asmara yang Salman aka tunang die dah kembali ke perangai lama (jadik pondan n kawan2 ngan lelaki lembut gitew)... Asmara simpati sebab die memang cintakan Melati tp die masih suami Zalia... Asmara teringat yang die berjanji akan ceraikan Zalia setelah Zalia bersalin... endingnya kita sama-sama tengok malam ni...


3 bebelan kawanku:

PuteriKureKure said...

sama la! teruja ok nak tgk asmara.

AyuArjuna BiGoshh said...

ending asmara berchenta ngan melati :)

noor said...

dah last...mlm nih kali ke2 tgk hihihihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah