Friday, November 19, 2010

Mika tersenarai ke TOP 10...



Malam td walaupun penat sampai dari kampung tp sempat lg BW ke blog kekawan.. bak kata NAd mama zakwan, sehari tak BW blog kekawan ibarat tak baca papaer tuk hari tu.. heheheh

so masa jalan2 BW.. nampak plak mummy ayu dah buat entry

Good Night & Sweet Dreams Contest TOP 10



Sekali ada plak muka anak teruna aku tersengih pakai baju oren tu... huhuuuu harap2 ada la hadiah lg mummy ayu untuk mika ya.. ada gak anak2 kawan2 yang tersenarai sama... Baby SN anak Yatie, alesha anak kak su... Aqeel anak suziey, rifQY, Balqis.. yg aku kenal la..


So gud luck pada semua.. kita masuk contest saje suka2 tp kalau menang tu rezki la kan.. so sesape nak tgk list peserta TOP 10 KLIK SINI ya


Tq mummy ayu....

9 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

hoyee!!!!congrats mika....n gud luck juge=)

yatie chomeyl said...

yeay, baby SN pun ada hehe ;) good luck utk mika jugak

EiJa ZaQuaN said...

Congrats n Goodluck for mika..:)

Nad @ MamaZakwan said...

huhu..nama saya ada di situ sudah buat, saya gumbira, hehe..

tahniah baby mika!! :)
gud lux ek!

MamaRifqy said...

Tahniah gak untuk Mika =)

puterikurekure said...

congrats mika!!!
:)

fikaryna said...

moga mika encem berjaya!

chugie said...

wah.. tahniah ye..

[-suziey-] said...

tahniah n good luck :) bersaing ngn aQeel ni :D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah