Sunday, November 7, 2010

Signature FREE dari KAK YONG buat followernya...



CuTe tak signature ni....

pic anak kesayangan pun ado sekali ngan signature mama dia...


Citernya 2 hari lepas jalan2 BW kat blog YAN...

tetiba terbaca tentang signature free yang KAK YONG buat offeruntuk follower dia.. ..terus apply jugak...

dan harini dah dapat...


TQ so much kak yong melayan kerenah saya,....





Saya suka sgt..sebab kak yong pandai pilih pic anak sy di blog sy... lepas ni boleh tukar signature ni...

Jom kwn2 mai la jengah blog kak yong..tak rugi banyak info di blog dia...




1 bebelan kawanku:

kakyong said...

terima kasih mama mika..

jika signature nampak berkotak selepas di upload.. sila jengah sini utk update kod template
http://secantikmanis.blogspot.com/2010/10/assalamualaikum-sahabat-semua-i-punya.html

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah