Thursday, December 2, 2010

Bukan Anak... Omak eh yang lebih

Kat MAHA tempohari... waktu tengah tunggu hubby solat.. aku lepak ngan mika kat hall yg ada food court tu.. waktu tu dah magrib...


tetiba nampak plak badut-badut ni melayan bebudak.. masa tu tak ramai sgt.. mika lak tido.. aku saje hampiri badut-badut tu.. kagum tengok diorang deco belon-belon tu...


buat pedang la, bunga la... bear la... macam-macam permintaan budak2 ni...
tengok mika terselit belakang belon dalam stroller.. dia tido tu... aku pun fikir nak mintak gak gak badut tu untuk mika... hahahahha aku mintak bear.. sebab kalau pedang ke apa.. susah nak bawak...


Makanya dapat la sekor bear tuk mika.. dalam ramai-ramai tu aku yg mak budak terselit join bebudak tu kat badut... hahahha.. pedulikkkk....



Bangun tido.. minum susu sambil pegang ber... comel jek... tp mika bukan suka apa... dia pegang pastu gigit-gigit belon bear tu... sib baik tak pecah..



5 bebelan kawanku:

LyNn HaMzAh said...

anak dara Lynn pun dapat juga belon nie dari badut...suka dia...

PuteriKureKure said...

mika gigit belon tu? ya ampun nak...ngeri auntie baca!

Ya ALya said...

tak pe mama mika buat gitu demi mika.....

@e_da said...

lyn.. bukan anak je.. ida pun suka... hahha


intan mmg ngeri takut jek pecah.. tp di larang lg dia buat


Ya alya... demimu anak apa saje mama sanggup kan..

eima said...

klu meletup time mika geget ..tatau jd cam ne

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah