Tuesday, December 7, 2010

Harini kami holiday...

Today mika n mama sangat happy.. papa bawa kami jalan-jalan makan angin ke genting..i kononnya celebrate anniversarry.. nak bermalam ke sana tak jadi sebab hubby ada keje semalam...setelah 4tahun kami tak kesini selepas kawin... huh lama kan...

Harini cutiawal muharam.. dan harini juga ulangtahun mika yang ke 16bulan..hehheheh tiap2 bulan memang ingat 7hb.. biorla...anak sorang ke anak 5 ke semua aku tetap ingat... buah hati kesayangan tu..hihihi

Masih lagi keletihan... nanti upload weekend cutiku 4 harini ya....u'olls g mana cuti-cuti ni??




7 bebelan kawanku:

Sitisifir10 said...

happy 16month birth Mika...erkk..mcm tu ke nk wish :P

eT said...

waahhhh...bestnyer holiday kt genting...
ari ni cuti kt umah jek...xjenjalan pon...
asben kene keje plak...huhu

can jadi pilot.. :)

Ya ALya said...

duk umah gak,tak g mana2...en suami kena keja

@e_da said...

siti... heheh macamana pun takpe,.. anyway thanx..


ET.. takpe duk umah pun leh rest..

Ya alya.. takpe weekend nanti ajak husband jalan2 k

eima said...

aku tak suka pi genting sbb pening kot ...
tp suka pi tmpt2 yg rileks tak ramai org ... tp kami tak pi memana pun dok umah je semalam ....

tp sekali sekala pi sronok jugak genting ... tp kena tgu fahim dah besar la... asek main kay indoor je ... dah 2 kali .... boring

EiJa ZaQuaN said...

hehe..wah best tu smbut kat genting..

noor said...

mika..untie da 5 taun x gi sana huhuhuhu...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah