Monday, February 14, 2011

Borak dengan ABG MC'D

Semalam adalah hari rest sefamili.. sebab letih sangat sabtu tu family day opis aku kat desa waterpark.. dengan muka mika yg SUNBURN.. aduhaiii dah tak hensem la anak bujang mama... takpe lepas ni mika berkurung recover balik kulit mika okeh.. penat yg amat.. smalam takde hati nak kuar umah langsung... kemas rumah dan tengahari masak makan di rumah...


dah petang nak magrib hubby kata teringin lak nak makan PROSPERITY BURGER... nak kuar?????? hmmm dah petang jangan harap aku nak.. baik duk umah lagi2 dah nak magrib... apalagi call je la delivery.....


yang nak jadi gelak... budak MC'D tu dtg hantar kat muka pintu kan... hubby kuar amik dan nak bayar.. mika terkedek2 ikut gak...

Mika... eiii...eiii.. vagfdwgedwda(cakap bahasa dia) tegur budak MC D tu

BUdak MC'D..: ye...ye... adik nak pegi mana...

MIka : jkhditsfwgeft(bahasa jerman )


hahah kelakar..

budak tu ingat mika dah pandai cakap beriya dia melayan mika...



kira makan dinner la...

mama n papa solat magrib dulu baru nak makan.. mika yg belasah dulu...

berebut gak dia nak prosperity tapi makan roti je la.. pedas kang sakit perut lak...

lega semalam dapat rest tanpa gangguan.. kami sefamili layan astro 1st tengok movie HANTU KAK LIMAH... makan2 baring2... kemas umah.. gomol2 ngan mika.. sangat enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! cuti yang berkualiti...

esok cuti lagi yeayyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!

10 bebelan kawanku:

noor said...

mika..gaya mesti kena ada kan hihihihi
smlm mmg penat giler lenguh sumer badan

yatie chomeyl said...

wooh sedapnya prosperity burger...nak suruh delivery ke jepun leh tak? ngeee

ardinihumaira said...

bestnyee...
nak sikit!

AshAnas said...

ala, ni blog ke-3 bw hr ni cite psl mkn fast food... adoyai, cm teringin la plak... ngee~~

eima said...

enpanjang aku kja... aku belawan ngan fahim ber2 je kat umah ...
"sambil jerit jgn tendang perut mama"

ch@ said...

hahaaa kita pun tengok hantu kakLimah kat rumah kawan kita semalam. wah mikhail makan mcD. area rumah kita dah takde delivery mcD, so skrg sesi makan domino. hahaaa.

[-suziey-] said...

hahaaa...abg MCD nk beramas mesra ngn mika..ekekee:D

kita pn layan hantu mak limah weekend ritu..ekeek:D

Fieza79 said...

weekend takda pegi mana pun...esok cuti harus nk gi jenjalan lg...

lama xmkn mekdi...gian pulak bl dh tgk kat sini

http://aniesandyou.blogspot.com said...

waaaaahhh lama x mkn mekdi

cik puan akish said...

mika boleh borak same dadif..konpem mereka paham...

aha..kite pon cuti gak....dadif demam...=(

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah