Monday, February 21, 2011

Eksiden dengan tiang

aduhaiii.. takde mood arini aku nak buat keje.. pepagi dah menggigil badan aku....

pagi tadi punya citer.. nak g keje aku tgk kereta takde tempat biasa... rupanya hubby parking lain plak.. sepatutnya tempat parking aku tu menegak.. tapi dia boleh buat parking melintang plak.. tujuan dia wat camtu konon2 nak bgtau org sbelah tu parking dia gak.. maknanya nak 2 parking la.. masalahnya parking melintang tu susah nak kuar sebab ada TIANG...

selalunya kalau dia park camtu aku senang kuar sebab keta sebelah aku tu takde.. maknanya dia kuar awal la dr aku..

tapi pagi td boleh plak abg tu duk lap2 keta dia... aku ni dah la segan.. kalau ngan bini dia leh la aku tegur.. ni laki dia malu la....

masa nak kuarkan keta aku dah perasan ni macam rapat je ngan tiang.. camana aku nak kuar ni.. aku kuar gak pelan2.. sekali "KRAKKKKKKKKKKKKKK" adoiiiiiiiiii gigil tangan lutut aku..

yang nak jd citer lak.. abg tu punya keta pun belakang sangat.. payah aku nak kuar. yang dia pun bila aku dah bergesel baru nak ke depan kan keta dia... mak aihhhh.. aku yg dah gigil.. dah lambat.. kuar je terus malas nak tengok apa yang kemek....

sepanjang g keje tu mulut dah bebel2 sendiri.. tangan kaki dah ketar sebenarnya.. jantung toksah kata la degup dup dap dup dap sebab aku tak turun keta pun tengok.. sampai ofis baru nak tgk.. kejar punch kad takut merah lak..

sampai opis.. punya debar nak tengok... ayokkkkkkkkkkkkkkkk sekali rupanya calar panjang gak,... adoii la.. sure laki aku bebel.. huh dia bebel kat aku aku bebel kat dia sape suh park bukan tempat yg sebenar.. hehe nak cover diri..

hmmm.. sib baik tak kemek cuma calar panjang.. ada 1 kesan calar tu agak dalam.. adoii tak suka la camni.. tak sonok tengok keta MELECET.. mmg salah aku.. tp takan jadi kalau hubby tak parking camtu..

huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nampaknya seharian aku akan tension.. geram.. marah kat diri sendiri pun ya...

mood nak buat keje pun kelaut.. tp buat gak la...

huh hati tak tenteram!!!!!!!!!!!!

7 bebelan kawanku:

ch@ said...

waaa akak pun dah berjangkit ngn kita, asyik mengalamai kemalangan kecil. kalau tempat yg kita tak biasa mesti ada je yg spoil kn kak?

http://aniesandyou.blogspot.com said...

yg penting nyawa selamat

Fieza79 said...

adoi...tk tenteram la hati sepanjang hari ni...huby belum tau lg ehh...hehee cari2 alasan yg terbaek...hihi

Murni said...

ades abg tuh x prihatin toi..dh bergesel bru nk ubah keta..

hyazz said...

sabau da... sikit jer tu...k

Diamilikku said...

salam eida..lama akak tak singgah..memang sibuk sungguh2...akak punya akaun pun tak leh bukak nak update entry baru..bengang je rasa...
citer pasal gigil..akak pun gigil teruk pagi ni..hubby start motor dia (Skuter auto) pastu gi letak aisy kat motor...aisy pulas minyak...meluncur motor...mujur hubby duk situ je...sempat paut..motor laju je langgar pagar umah sebelum terbailk..aisy pun terjatuh..berdarah muka....huhuhuhuhu....nangis akak.....

eT said...

ishhh...leh excident ngan tiang plak dah...
teringat kes asben langgar tiang sbb sebok nk lambai tangan kat bini dia nih...hikhik...lawak plak...koyak suar dia..:p

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah