Monday, March 14, 2011

No Komen.. Penat tak abis lagi

Tak baik bersungut kan..

dah kata KERJA namanya... ikut je lerrr

jumaat - ahad lepas aku kursus kat bangi kan.. ok lagi la sebab dekat...

hubby leh hantar dan ambil aku.. leh la aku manja2 gak ngan mika dengan sisa2 masa yg ada.....

dah la hari jumaat tu jam dgn org nak balik kg..

ngan hubby tersalah jalan.. sib baik sempat.. sampai2 hotel (equatorial hotel bangi) terus iron baju, magrib, makan dan start kursus..

kejap2 sms hubby dah sampai ke belum.. hubby duk MMS pic budak nih...

Siannya la anak aku.. dia mmg taknak duk carseat.. duduk mcm org tua siap pakai seat belt..
dalam jam sampai tertidur.. kesian sungguh.. sib baik dia ok senang gak hubby nak drive


ragam kat umah.. hubby MMS lagi.. yg kelakar nya seluar lain baju lain..
takpela papa janji dia berbaju..
mcm2 ragam dia duk ngan hubby..
tengah malam asik terjaga dan nangis.. agaknya cari mama kot..

semalam aku balik dia peluk2.. tp dia mcm sensitif semacam.. agaknya duk ngan hubby ada marah dia kot.. takleh salah ckp terus nangis,.. cenggeng sungguh...

khamis ni plan nak balik johor.. ada kenduri.. tapi paling SADIS.. td dpt tau SABTU ni kena g Seminar di TERENGGANU plak.. sampai hari rabu.. habis weekend aku... aduhaii tak sukanya camni...

Kesian anak aku... holiday hujung minggu aku?.. diorang ni kdg2 tolong la pikir.. janganla buat sabtu ahad.. (buatla isnin sampai jumaat pun lantakla) tu masa tuk family.. lg2 aku adalah mak.. kalau bapak yg pegi tu lain la sikit... malas nak komen apa2 la.. kang jadi kontroversi lak.. pegi tetap pegi.. tapi hati.. tuhan je la yg tau...



20 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

spjg lahirnya darwisy kita tk pnh gi kursus kna bermalam lg..agknya kalo kena anak tk kisah tp mama yg nangis stp masa kot..

darwisy mcm mika jgk mmg tknak duk lam carseat tp kita ltk jgk kdg tu dia berdiri atas tu berjaya kuar dr belt..hangin je kita drive smbil pgg dia.

fuadnis said...

sabarla kak..klu nis pun mesti hangin jee..:-D

Murni said...

cian mamamika..haipp..sapo buli mamamika nih nk kena toi..

mummy_ayu said...

ala siannya..sampai tertido mcm tu....penat sgt la tu...

PuteriKureKure said...

takpela yang. keje kan. nak wat camne.

bonda dadif aka akish said...

emmm..siam mika..sian juge pade eda...

tp wat to do...kerje..terpakselah juge...

sabo ya...mika konpem memahami..

=)

alyyani said...

terengganu? aduhai. bawak papa dgn mika sekali la ida. :)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

meh anies putaq kn kepala sape yg wat seminar tu? eeee x prihatin sggh!

eima said...

tah pepe kerja hari sabtu ahad ...
wat la weekdays...
kesian mika ...

@e_da said...

@MrS. F!zA

sejak ada anak kalau leh taknak tinggalkan dia kan.. tp dah keje..ni yg buat nak bersara awal nih.. ehhehe

mmg kan ada budak yg leh duduk dlm carseat tu.. jenis anak kita takmaunya

@e_da said...

@fuadnis

kena sabo je la nis.. sedih padahal nak tinggalkan kuarga ari weekend

@e_da said...

@Murni

tq murni.. tak dapek la nak buek apopun..

@e_da said...

@mummy_ayu

dia kalau ngantuk memana pun buleh

@e_da said...

@PuteriKureKure

redha jer la intan..

@e_da said...

@bonda dadif aka akish

g kursus aritu pun dia dah buat perangai merajuk bila ida balik.. kali ni tak tau la plak camana

@e_da said...

@alyyani

kalau dapat bawa alangkah bahagianya.. masalahnya tak buleh.. huhu sabo je la

@e_da said...

@http://aniesandyou.blogspot.com

TQ dear... tu arr kurangnya prihatin pengurusan skrg kan

noor said...

alolo siannya tido..
kalau ayh2 ni mmg suka pakai baju lain sluar lain huhuhuh

Diamilikku said...

sabar ye eida..akak dah selalu sangat dah kena...huhuhuhuhu....ingatlah kita berkhidmat kerana Allah SWT...think positive ehhh...ada ganjaran allah nanti...sabar tau

AkmaFaizal said...

isk isk..sian pada ibu2 yang ade anak2..kadang2 derang tu tak pikir ke klau terjadi pada wife derang gak..hmm...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah