Tuesday, April 19, 2011

Hadiah untuk FOLLOWER!!!

STICKY MODE SAMPAI ADA PEMENANG



2 hari lagi My Besday...

on 17 April

sempena itu....

dengan hati gembira nak bagi FOLLOWER blog ni hadiah seperti 2 gambar di bawah ni...


CARAnya :


sila capture 2 nombor ni...

print skrin penuh blog tanpa edit atau crop bahagian nombor sahaja ya..

kemudian email pada shinbi3@gmail.com

Mereka yang terpantas dan tepat syaratnya akan diumumkan sebagai PEMENANG


nombor pertama

75575




Number kedua


76076



jadi number sekarang adalah ini....





hadiahnya....

pin tudung



GUd luck!!!

******** number akan berubah sekiranya belum ada pemenang..

7 bebelan kawanku:

eima said...

ala kat opis tak leh PS la...
sbb widget viewer tu tak kuar...kena blog kot...huhu
tak pe cuba nasib kat umah je la...

azura samsuddin said...

no.bertuah tu... he3

fadwa daud said...

alaaa akak..saya dah dapat capture yg no 75001 tu..guna no baru tu jugak ke?

mummysyafie said...

jeng..jeng..jeng..sapakah yang bertuah itew..

Zura said...

kena capture nie sbb hadiah tue cantik..

fadwa daud said...

ok akak..saya dah emelkan dah..harap2 sampai..:)

EiJa ZaQuaN said...

hadiah yg best..nnti nak try nasib gak..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah