Monday, April 18, 2011

My Cameraman..

Semalam birthday mama saya...

TQ Pada kawan2 blog yang wish birthday mama saya...

saya snap pic mama sy tau..

tapi nak kena setting dulu kamera ...

tunggu jap ek...


gaya cameraman junior..


tengok setting ok ke tak...



ooo ok..ok...


papa meh tolong tengok...



tengok muka sendiri tak puas2...


mama tengok ni ok tak...



ready......



ok jap lagi mama upload gambar birhday dia semalam ek...


tungguuu.... happy besday mama.. mika sayang mama.. muahhh...



.

6 bebelan kawanku:

ch@ said...

wow, bergayanya mikhail. meh ambil gambar aunty pula. letak dalam album mikhail nanti. hahahaha. dah nampak cita-cita mikhail ni.

bonda dadif aka akish said...

alamak...kite lambat wish la nih....weekend mmg tak jenjalan sgt kat blog kengkawan...apepon eda...

hepi besday..semuge pnjg umor..tambah rejiki.....bahagia bersame kuarga...

ardinihumaira said...

wahh pandai maen kamera dah dia :)

eima said...

huhu besday eda ek ...
hepi belated besday eda..
semoga yg diimpi dpt dicapai ...


mika yg bergaya ...fulamak

alyyani said...

happy belated birthday mama mika. gaya dah ada tu mika ;)

EiJa ZaQuaN said...

alahai encemnye cameramen mama mika ni..:)
bergaya sungguh..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah