Sunday, May 1, 2011

1 Mei



Selamat Hari Pekerja pada semua...

tak kira kat mana pun kita tetap bekerja..

walaupun hanya dirumah..

hari ni juga bersamaan 1 mei

aku terpandang ticker tepi blog ni...



4 tahun 4 bulan dan 4 minggu

usia perkahwinan aku..

pejam celik dah 4 tahun..

anak baru sorang ni...



Syukur & terima kasih ya Allah kurniakan padaku anak yg comel...



kadang2 orang tak caya aku dah kawen lama.. yerla anak kecik lg kan...heheh


apapun semoga ikatan ini berkekalan hingga ke syurga...



aminnnn

5 bebelan kawanku:

nba-Nur said...

Salam. Hi Eida. Selamat Hari Pekerja.. Syukur dengan kurniaanNya.. Akak lagi la lama kahwin dari Eida tapi masih belum dikurniakan cahayamata. Moga Eida dapat didik dia dengan sebaik2nya.

EiJa ZaQuaN said...

Amin..yup moga berkekalan bahagia selamanya..
hehe..cantik angka tu..4 thn 4 bln 4 minggu..
selamat hari pekerja & selamat bercuti jugak

bonda dadif aka akish said...

wuhhuuuu...samela kte...diz year 4 tahun usia kawen....anak baru 1...

ch@ said...

tak boleh wish selamat hari pekerja, sebab still tak cuti gak. kena berkerja kat rumah pulak. hahaaa. punyala cun angka tu kak.

Zura said...

alhamdulillah..ade sorang anak pun dh bahagia kan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah