Sunday, September 4, 2011

Duit Raya!

 Yuhuuu 
selamat kembali ke opis..
Aii dalam mode cuti lagi..
nak kemas2 umah dan rehatkan diri setelah penat beraya SELATAN-UTARA
letih oooooo

So kena rest dulu sebelum naik keje
Tak mau stress... mode happy kena teruskan keh kehh kehhh



ORANG LAIN CITER BAJU RAYA, KUIH RAYA, PEGI RAYA
AKU???

CITER DUIT RAYA... hahahha MATA $$$$$$$$$$$$$$

heheh saje lari topik entry pagi raya je kan

kemas Handbag keluarkan segala isi perut


Yang pastinya penuh dengan duit dak kenit ni.. dia pun sibuk nak menolong


 Banyak gak walaupun tak raya abis kat kampung.. banyak dapat masa kat JOHOR


Ramai gak bg RM10 dan RM5.. mak kata anak sorang leh ler.. kalau 2-3 maybe org pun tak larat bg sorang rm10 sedara mara dekat leh le bg camtu kan.. mungkin gak la...

Jumlahnya biarla rahsia.. kang org kata meriak lak.. tapi lebih la dari duit Nuffnang mama.. hihi masuk ASD mika la..

Alhamdulillah.. rezki anak...

raya bukan duit raya yang dikejarkan.. yang penting ikatan silaturahim yg terjalin...

4 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Wahhh cuti sakanlah Eda...Msti nk kemas Umah dl kan, nnti tepek gmbr kitchen cabinet tu ye... Byknya duit mika huhu

KhaiRin said...

selamat hari raya n welcome back to work!

Diamilikku said...

kak su masukkan dalam sspn diorang...kecik2 dah bukak akaun sspn..semua duit yang dapat dari diorag baru lahir sampai skrg masuk situ....alesha ngan aisy pun banyak duit RM5 and RM10...syukur ya allah..moga allah murahkan rezeki semua yang memberi duit raya tu kan...:)

ch@ said...

sama la Oni, Oni dpt duit terus bg kita, kita terus asingkan siap2. tapi betulla kata mak akak tu, anak sorang boleh la rm5, rm10. tgk dah berderet sok, rm2. syukur alhamdulillah kan kak.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah