Monday, September 5, 2011

We're PURPLE eid 2011

 Tema kami Tahun ni pagi raya adalah

PURPLE

tapi dark purple la.

ku perhatikan raya tahun ni ramai yang color PURPLE, RED, n PINK kan??

sape sama tema sila tinggalkan komen.. hehhehe



 anak bujang ku





 sampin dan terlondeh-londeh dah....



 Smile dalam puting.. bila cabut meraung.. ha lantak la....
 


Our family this year



korang tema warna apa ya tahun ni??? meh share n tinggalkan link.. leh i tgk.. hihi

10 bebelan kawanku:

ch@ said...

pepel, dah post entry, tapi tak sekayu mcm akak la. 2 thn lg nk pnjm bj mikhail ni. leh? leh?

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

sama la kak...azie pun purple juga...le zoom in tgk kat sini http://aziefirdaus83.blogspot.com/2011/08/slamat-hari-raya-semuanya.html ....apapun...selamat hari raya kak ;p

ajumohit said...

Tema Aju tahun ni ijau gelap...sweet je purple ni

Ya ALya said...

tak tema.......hehehehe.....orang dalam pantang kan......comey mika.....

CIK JATT said...

hensem betul hero kecik nih:) ours pink

eima said...

lawa songkok hubby ....

KhaiRin said...

sm jg pepel..tp combine dgn kuning..x sekayu tp sekedai

Diamilikku said...

betullah...mika nih hilang hensem senyum dengan puting tau..ish ....:)

fazilzura said...

kite 1st raya biru ...2nd MEROHHHHHHHHH

EiJa ZaQuaN said...

btol eida thn ni eija pun rasa ramai yg tema purple kan..
encem mika lengkap bersongkok n bersamping..
eija thn ni x belikan pun zaquan samping..

kami thn ni tema biru turqoise.. :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah