Thursday, September 1, 2011

Raya ke 3 sudah

Salam Syawal
Lekap je dah raya ke 3 kan
nak menunggu raya rasa punya lama..
tup tup dah hari yang ke 3 dah

Now aku kat umah KL..
SUNYI
SEPI
BOSAN
India dan Cina je yg kelihatan..
yang melayu masing-masing masih di kampung rasanya
Sepatutnya harini aku gerak dari Johor terus ke Perak umah mertua
Tapi hubby kata letih
jam di seremban sket tadi
cuaca panas tu yg dia rasa letih
Nasib baik tergerak singgah rumah

Masuk2 pintu tengok umah hampir banjir
Rupanya ikan air akuarium bocor
sib baik tak mati semua
sekor je kot yang mati

huhu malam ni baru pasang langsir.. hahah

Maybe esok awal pagi baru kami gerak balik ke Perak
harap2 jalan tak jam la...

Okay daa.. nanti kita sambung lagi.... daaaaa

2 bebelan kawanku:

abah khalisha said...

abah pun dah blk selayang, semalam sampai tapi malam ni nak bertolak ke kampung halaman abah plak di kuantan..yeahhhh
Pesanan Buat Superman Raya

ajumohit said...

Uissshh penatnya nak ngemas akuarium lak, sabar jela eda... Wah beraya lg, bestnya lah... Ktorg kt ijok ni raya Umah nenek hubby

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah