Thursday, September 29, 2011

Ketupat Goreng

Korang penah rasa tak?
Ketupat goreng
ala sama je macam nasi goreng
tapi yang ni kita ubahsuai dr ketupat ..potong2 dadu
then tumis mcm biasa mcm nasi goreng...

letakla sayur ke daging ke ayam ke....

ala-ala gini la rupanya...




nyum.. nyum... kalau ketupat lembik2 memang aku suka... letak sayur dan telur


cubala ............


tq kawan2.. purse aku dah jumpa.. dalam kereta rupanya.. merata aku cari segenap rumah.. puas tanya mika... mika plak mcm la paham aku tanya.. bak ayam dan itik bercakap.. semalam mmg aku kusut.. yerla dibuatnya nak masuk wad takde ic tak ke aku di tuduh imigran.. hahah... alhamdulillah... meneruskan hari-hariku seperti biasa..

9 bebelan kawanku:

notti netti said...

oooo semalam net iya2 gelakkan member ofis....net kata mana ada ketupat/ nasi impit goreng...heheh rupanya kamu sudah bikin ya..eheh

eima said...

seb baik la jumpa ...
mika bgtau yg die jumpa la tu .. tp mama die yg tak paham kot...

fuadnis said...

alhamdulillah dah jumpe...akak jgn runsing2 yee...nanti makin stress....

Fieza79 said...

wahh first time dgr ni..mcm sedap je ni...

abah khalisha said...

First time abah tengok ni..heehe..macam sodap je

Ya ALya said...

tak pernah makan,sebab first time baru tahu wujudnye ketupat goreng ni.....

Amiizaa2001 said...

1st time tgk aeda....nama jerk org johor tapi tak tau hehehhehe

*SiRibenMerah said...

kak ida... take care..

*hugs n kisses*


p/s: jum dating.. kat wangsa walk.. tamau serabut2 yek...

ajumohit said...

Kan dah kata dlm kete, Ada hadiah x? Hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah